Kurtlar Vadisi - Долина на волците

A

apidrone

Гостин
Како да ја најдам музикава што иде у позадина Муро кога им објаснуваше на децата за пукањето?

B

BooBojan

Гостин
Сите во филмов го сакавме Чакар кој имаше смисла за хумор.И сите велевме дека сакаме повеке хумор.
Добивме одлични ликови кои прават доста глупости.
Овој лудаков на Тунџај десната рака.Муро со неговата нервоза,и Чето со неговиот идиотизам.

A

apidrone

Гостин
Да али мислам да не беше синхронизацијата немаше такво смеење да паѓа. Еве сеа го гледам Октај (Чакр) во новава серија, и тапа е, не е тоа тоа :)

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Јака епизода вечерва..Да не знае некој накратко утре шо ке биде,Мемати сигурно не умира....

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Да ја нема синхронизацијата нема да е толку интересно, искрено овој Муро е луд хаха.

Осеќам дека и денес ке биде интересно, а што е сигурно дека Мемати не умира =)

A

apidrone

Гостин
Мемати денес не умира сигурно, т.е. ќе се спаси од Искендер. Гледав нешо на Youtube, и има некои епизоди кај што он е жив, а не сум ги гледал. Дали и кога ќе умре не знам...

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Ке биде јака епизода вечерва...Муро ке му оди на Булут и ке го упука двапати,ама ке се спаси Булут,Чето ке биде ранет,Хикмет изгледа ке ја легне оваа неговава Ѓону итн.

B

BooBojan

Гостин
Од коа почна ова , сите мафијаши станаа ... страшна работа
Само уште ти остана нинџа желка.:pos2:
Зезам се друже се надевам дека не се лутиш.Ти предлагам еве вечер да ја изгледаш епизодата.
Навистина филмот е одличен.Изгледај некоја епизода.
Верувај и јас пред да почнам да го гледам велев исто како ти што го напиша ова.Сега е сосема спротивно.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Мемати не ми се верува да умре.
Овој Хакан колку ми е провокативна фаца, премногу го мразам. Не ми беше јасно зошто отидоа да ги пукаат тие децата таму што скокаат на огинот ?

Инаку Муро е луд, хаха со неговата нервоза ме смее многу, плус и овој со него Четин ли како се викаше.
Сега, се надевам дека и овој (Чето) ке биде жив и ке продолжат по нивно. :Р

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Мемати бе кккаааадеее сииии , разочаран ке сум ако умре многу, највеќе го сакам, Иначе Муро ми го прави интересн филмов, па која нервоза ја истура на Чето па и овие како синхронизираат, таман како Македонци да се караат :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom