Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
вие мутавиве ( Јас не сум за А1 ) не ја пуштија денеска :drk:
Можи дека не си А1 затоа е. Како што иди можи да го прекинат.
Пуштаа некој си концерт, заради празникот изгледа. Утре продолжуваат.

Зш на јутуб се избришани видеата од волциве, што фино си гледав таму. Да не знаете каде може на друго место да се гледа.
Јас на гугл видеос ги барав кога сакав да видам нешто (од веќе емитувани на а1) ги најдував таму. Е сега тоа гугл видеос бара и од други сервиси за видео па така ги најдов од dailymotion. Таму се со најдобар квалитет и се пратени од самиот издавач.
Оди овде http://www.dailymotion.com/panafilm и кликни на Playlists (или од овде директно кликни), ги има сите епизоди.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
^ другар фала многу, барем ќе имам занимација пак да ги гледам.

L

Lu

Гостин
Еве една вест која што ќе ги израдува љубителите на Долина на волците.
Од денеска во Кино Милениум во 17:30 , 20:00 и 22:30 ќе игра филмот Долина на волците - Палестина

Потврда на информацијата - http://www.kinomilenium.mk/

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Муро,Чето и Јилдерин со воа ладата зигули шема се........Комедии се....

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Од епизода во епизода се поинтересен ми е филмов,дефинитивно најдобра серија,Ерхан и Абдулхеј биле во Скопје на промоција на филмот.

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
Интересна серија чим татко ми ја гледат редовно значит вредит .. прва серија шо ја пратит е таја ..!! Чето , Муро Елдрин ЗАКОН!!!!

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Најновиот филм Долина на волците Палестина од 18 февруари до 18 март се прикажува во кината Рамстор и Милениум во Скопје.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Да објасни некој на крастко вчера што се дешаваше со Долина на волците, нека ја раскажи серијата ако не ве мрзи ?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Од епизода во епизода се поинтересен ми е филмов,дефинитивно најдобра серија,Ерхан и Абдулхеј биле во Скопје на промоција на филмот.
Ден претходно пред да идат за Скопје биле во Тетово!

Овој филмот Палестина многу добар...се почнува со нападот на Израел над бродот што носи хуманитарна помош за палестинците! Потоа Полат,Мемати и Абдулхеј одат во Палестина..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.549
Поени од реакции
5.536
^ Ој ти шише шарено (пљас), кој те тебе шареше, кој те тебе шареше, за мене те чуваше.... е лелелеллеле :pos: Закон е МУРО еј, особено коа ќе почне со она лелелелеле... :pos: :pos:

B

BooBojan

Гостин
ЕЕЕ видеово одлично феноменално.Муро ѕверка права.Секоја чест за човекот кој го синхронизира.:pos2:
Инаку не знам дали сте го забележале оној помошникот на претседателот на организацијата. АХА ШЕФЕ!!
Тоа АХА го користи секогаш на почеток од реченица и на крај од реченицата.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom