- Член од
- 2 август 2009
- Мислења
- 1.739
- Поени од реакции
- 136
Па се знаеше одамна дека ќе ја даваат и Заседа, незнам зошто дигнавте паника одма. Инаку најдобри епизоди беа оние кога беа живи Чакар, Ердал, Абузер.
Си ги сакав овците,ги мразев волците...:pos2:Ерхан цар. Кога јас бев овчар во моето село...
Па другар, ако знаеше одамна, пред да објават на телевизија, зошто не ни кажа?Па се знаеше одамна дека ќе ја даваат и Заседа, незнам зошто дигнавте паника одма. Инаку најдобри епизоди беа оние кога беа живи Чакар, Ердал, Абузер.
Па не влегов на темава кога сте дискутирале и затоа се пишав, инаку не знам каква ќе биде зошто не практикувам да знам што ќе се случи и пак да гледам.Па другар, ако знаеше одамна, пред да објават на телевизија, зошто не ни кажа?
Инаку многу ме интересира во која насока ќе се одвива оваа сезона. Ми кажуваа дека ќе била многу многу подобра од оваа што помина.
и јас тоа барамГи има епизодите од првата сезона на јутјуб?Ама овие од А1 синхронизираниве?А би било супер некој да ги снима овие што ги даваат да ги гледаме на јутјуб.
сафије не знам мислам дека ќе ја нема а омер и назифе како што разбрав овде ќе ги има.....а вистина абедин каде е???Мемати е звер....Туку овие:Сафије,Омер,Назифе кај скршија глава......И шо ке биде со Абедин?
видеово со мемати е законЈас многу малце го имам пратено овој сериски(на Алсат) , но мислам дека сега следуваат поинтересни моменти во сериалот , ќе има многу акции , а ќе има и 3-ца кои ќе придонесат за смешни моменти во сериалот , тоа се Муро, Четин и Јилдерем , тие зборуваат поинаков турски , со источен диалект , но за жал тоа нема да го слушнете , кој знае како ќе ги синхронизираат на македонски.
За мене звер е Мемати
А овие ќе се циркузантите , но ќе бидат убиени
:pos2: Ерхан е ненормален!! Само недостигаат Сејфо и Чакар...со нив Ерхан беше позакон!!!Ерхан: Ерен, ти велам ајде ДВАЈ ДВАЈ на руски