Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Па се знаеше одамна дека ќе ја даваат и Заседа, незнам зошто дигнавте паника одма. Инаку најдобри епизоди беа оние кога беа живи Чакар, Ердал, Абузер.

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Па се знаеше одамна дека ќе ја даваат и Заседа, незнам зошто дигнавте паника одма. Инаку најдобри епизоди беа оние кога беа живи Чакар, Ердал, Абузер.
Па другар, ако знаеше одамна, пред да објават на телевизија, зошто не ни кажа?

Инаку многу ме интересира во која насока ќе се одвива оваа сезона. Ми кажуваа дека ќе била многу многу подобра од оваа што помина.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Па другар, ако знаеше одамна, пред да објават на телевизија, зошто не ни кажа?

Инаку многу ме интересира во која насока ќе се одвива оваа сезона. Ми кажуваа дека ќе била многу многу подобра од оваа што помина.
Па не влегов на темава кога сте дискутирале и затоа се пишав, инаку не знам каква ќе биде зошто не практикувам да знам што ќе се случи и пак да гледам.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Јас многу малце го имам пратено овој сериски(на Алсат) , но мислам дека сега следуваат поинтересни моменти во сериалот , ќе има многу акции , а ќе има и 3-ца кои ќе придонесат за смешни моменти во сериалот , тоа се Муро, Четин и Јилдерем , тие зборуваат поинаков турски , со источен диалект , но за жал тоа нема да го слушнете , кој знае како ќе ги синхронизираат на македонски.

За мене звер е Мемати

А овие ќе се циркузантите , но ќе бидат убиени

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
^ Многу се смеев кога пред една недела Мемати го репетираше пиштолот од каишот :vozbud:

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Мемати е звер....Туку овие:Сафије,Омер,Назифе кај скршија глава......И шо ке биде со Абедин?

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
Ги има епизодите од првата сезона на јутјуб?Ама овие од А1 синхронизираниве?А би било супер некој да ги снима овие што ги даваат да ги гледаме на јутјуб. :)

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ерхан: Ерен, ти велам ајде ДВАЈ ДВАЈ на руски :vozbud:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Ги има епизодите од првата сезона на јутјуб?Ама овие од А1 синхронизираниве?А би било супер некој да ги снима овие што ги даваат да ги гледаме на јутјуб. :)
и јас тоа барам

--- надополнето ---

Мемати е звер....Туку овие:Сафије,Омер,Назифе кај скршија глава......И шо ке биде со Абедин?
сафије не знам мислам дека ќе ја нема а омер и назифе како што разбрав овде ќе ги има.....а вистина абедин каде е???

--- надополнето ---

Јас многу малце го имам пратено овој сериски(на Алсат) , но мислам дека сега следуваат поинтересни моменти во сериалот , ќе има многу акции , а ќе има и 3-ца кои ќе придонесат за смешни моменти во сериалот , тоа се Муро, Четин и Јилдерем , тие зборуваат поинаков турски , со источен диалект , но за жал тоа нема да го слушнете , кој знае како ќе ги синхронизираат на македонски.

За мене звер е Мемати

А овие ќе се циркузантите , но ќе бидат убиени
видеово со мемати е закон

--- надополнето ---

Ерхан: Ерен, ти велам ајде ДВАЈ ДВАЈ на руски :vozbud:
:pos2: Ерхан е ненормален!! Само недостигаат Сејфо и Чакар...со нив Ерхан беше позакон!!!

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Еј, каква е новава серија.
Старата не ја гледав оти многу го издолжуваа, го тегнеа. Овде во новава, Pusu, нема така, овде е многу понапнато, многу повеќе настани се случуваат во една епизода. Јак политички трилер, барем овие први 2-3 епизоди.

B

BooBojan

Гостин
"Слободно кажи дека ме познаваш јас можам да ти ја отворам секоја врата."
БУМ!!!!!!!!!!Стакло се крши
"Почисто стакло немам видено во животот".
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Ах Ерхан легенда си.

Kajgana Shop

На врв Bottom