Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
За колку денови стига производ од асос?

Eве во моментов порачувам од таму, 20 денa им се максимум за доставата. До 17.12 имаат free shipping.
mu731d.jpg

Кога ќе ти стигне некоја пратка што си нарачал и ако не си дома кога ќе ти ја донесе поштарот, тогаш оставаат ливче на кое пошува да си ја подигнеш во рок од 5 дена во таа и таа пошта. Ако не си ја подигнеш за 5 дена, ја враќаат назад?

Не ми е јасна воопшто оваа работа.Денес е 3 Декември а овде пишува 4.И некако ми е чудно многу брзо пристигнало.ph1.PNG

Четврти било во Кина, временска разлика е во прашање. Брзо стигнало дека го пратиле преку yanwen, не преку china post.

2014-11-21 17:15
Despatched to overseas (Country code: MK)

Ај некој што нарачувал преку сингапур во последно време нека каже мислење уште колку ќе си почекам.. иначе од 11.11 ми е нарачана праткава :-)

Сакам да нарачам G shock часовник од Ebay цената е 85$, колку би можеле да ме царинат?( царина+ддв)

2014-11-21 17:15
Despatched to overseas (Country code: MK)

Ај некој што нарачувал преку сингапур во последно време нека каже мислење уште колку ќе си почекам.. иначе од 11.11 ми е нарачана праткава :)

2014-12-01 16:10, Despatched to overseas (Country code: MK)
Баш ме интересира дали директно ќе ти стаса во мк или ќе отиде во Прага и кога ќе стаса ако не ти е проблем да ме известиш а ако стаса мојата пред твојата ќе ти кажам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom