Зa неделa денa мaксимум ќе ти стигнеДечки пратката вчера ми била во Прага,обично за колку време стигаат до кај нас или нема врска секад различно ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зa неделa денa мaксимум ќе ти стигнеДечки пратката вчера ми била во Прага,обично за колку време стигаат до кај нас или нема врска секад различно ?
Аукција, ако ја имаш најдобрата понуда го купуваш производот.зошто на ибеј на некои порачки пишува place bid место buy it, ќе треба со некој друг да надаваме за истата порачка или?
Провери во пошта да не е случајно , а да не не ти ја донел поштарот? Плус провери кој статус го имаш тука http://www.17track.net/index_en.shtml.From:aliexpressCustomer service:Amelia (sailvanhour@gmail.com)
From the country:China
2014-09-17 09:04:06MacedoniaArrival at inward office of exchange
2014-09-02 06:24:3251805300Departure from outward office of exchange
2014-08-31 07:08:0651805300Opening
2014-08-26 02:01:1051810302Collection
2014-08-24 14:33:17SHENZHEN OF CHINADeparture Scan
2014-08-24 12:38:00SHENZHEN OF CHINAAwaiting packaging
2014-08-24 08:36:17SHENZHEN OF CHINAOrder entry processing center
На домашна адреса никако да стигне
а би требало да е во Македонија, дали сеуште не ераспределена стоката дали е за царина или за доместик локатион? и дали треба да се чека уште 1-2 апдејти или ова е конечниот тракинг?
Грешен е тракингов ... не може да не дава ништо на 17трак а да е пратено пред еден месец..На 17Трак нема податок, еве го тр. бројчето WD015561427CN
Тaкa ти се пoгoдилo, немaј гaјле ќе ти стигне.Е да и јас на 17трак барав и немаше апдејт пошто последните 2 букви се "CN" а кинапост имаат апдејт на 17трак, па му пишав на таа Амелија кинескињата а таа ми ја даде оваа страна "WEDO" наводно имале посебна поштенска линија под кинапост ама досега секогаш кога ке излезеше апдејт на тракингот дека е во МК, наредниот ден сабајле поштарот дома ми носеше, а сега ништо....
Тaкa ти се пoгoдилo, немaј гaјле ќе ти стигне.
Акo сaкaш прoвери нa www.trackitonline.ru дaли тaму ќе ти дaде некoе инфo
Море некогаш знаат и да заебат ... јас нарачав јакна за еден другар и ми праќа тој тракинг и све според тракингов си стига во македонија и ја нема 20 дена да стигне во Охрид им праќам мејл на тие во скопје главните во пошта и ми вика јакната е подигната во струмица од сосема друг човек на кого е адресирана , и му отворив диспут и одма ми прифати клошарот , а ме маткаше цело време ќе стигне ова она ... два пати ми се има десено така .Проверив
Статус Import (Item arrived at country of destination) - операција приема отправленија в стране получателја.
Само што получателот не го примил отправлението во случајот, ке почекам додека поминат тие 60 дена кои се доделени од алиекспрес ако до тогаш не стигни, ке ги контактирам пак кинезите али во случајот тешко дека би добил диспут пошто не е грешката кај испраќачот.........