Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Pratkata ne mi stigna pa ke mi refundiraat vo pay pal account pa pe interesira Dali ke legnat na debitnata kartica Ili na pay pal acountot I ako se na pay pal ke moze Li da gi koristam neli vo makedonija pay pal funkcionira samo za plakanje pa kako ke gi primam parite od refundiranjeto na pay pal
Доколку е платено со пари кои биле на пејпал акаунтот, при рефундирање ќе се вратат повторно на пејпал, додека ако парите се повлечени од картичка, се враќаат на картичка

Доколку е платено со пари кои биле на пејпал акаунтот, при рефундирање ќе се вратат повторно на пејпал, додека ако парите се повлечени од картичка, се враќаат на картичка
Plateno e so pay pal acount povrzan so debitna kartica Znaci otkako pay pal ke gi dobie parite ke gi preprati na mojata debitna kartica

Plateno e so pay pal acount povrzan so debitna kartica Znaci otkako pay pal ke gi dobie parite ke gi preprati na mojata debitna kartica
Ке ти ги вратат на пејпал акаунтот не на картичка, ќе останат тука и ќе си ги искористиш средствата друг пат кога ќе купуваш.

imam pratka od anglija , mi e ispratena na 05.09 preku standard delivery eve veke 15 dena ja nema da stigne pa ke gi zamolam tie sto znaat kade da se obratam ili broj da mi dadat da se javam da prasam sto kako e

Ајде мала помош за Алиекспрес некој да ми каже значи вака веќе 2 и кусур месеци има , а пратката не ми стаса сеуште си побарав поврат на парите преку жалба и не ми беше прифатена зш ставив дека нема инфо за следње на пратката ми понудија опција да почекам уште неколку дена кликнав на extime distribution или така нешто ама после си викам чекај нова ќе поднесам и ја затворив таа опција :facepalm: и сеа неможам да поднесам друга жалба , а кај нарачката во детали го пишуваова
Order Number:
62802608818655
Status:
Fund Processing
и сеа незнам што всушност направив и дали ќе ми ги вратат парите или што да очекувам ?

Ајде мала помош за Алиекспрес некој да ми каже значи вака веќе 2 и кусур месеци има , а пратката не ми стаса сеуште си побарав поврат на парите преку жалба и не ми беше прифатена зш ставив дека нема инфо за следње на пратката ми понудија опција да почекам уште неколку дена кликнав на extime distribution или така нешто ама после си викам чекај нова ќе поднесам и ја затворив таа опција :facepalm: и сеа неможам да поднесам друга жалба , а кај нарачката во детали го пишуваова
Order Number:
62802608818655
Status:
Fund Processing
и сеа незнам што всушност направив и дали ќе ми ги вратат парите или што да очекувам ?
Сега може и да не ти прати пратка , веќе си стегнал да му се исплатат парите на продавачот .

Сега може и да не ти прати пратка , веќе си стегнал да му се исплатат парите на продавачот .
I koi mi se opcii? Znaci em nema da si dobijam pari em nema da imam pratka? Nekoe resenie ima?

Сигурно ја знаете страницата али приметив дека од пред 1 недела е додадена и Македонија како можност на достава.Кога правев check out ја видов Македонија и си порачав 3 пара патики.

http://www.sportsdirect.com/

Сигурно ја знаете страницата али приметив дека од пред 1 недела е додадена и Македонија како можност на достава.Кога правев check out ја видов Македонија и си порачав 3 пара патики.

Ти стигнаја ? Царина плати нешто ?

Шо пари за шипинг ?

Дечки пратката вчера ми била во Прага,обично за колку време стигаат до кај нас или нема врска секад различно ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom