Сменато е до 20 евра е сега.Извини уште еднаш, нели беше над 50 евра, или сега го сменија па е над 20 евра?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сменато е до 20 евра е сега.Извини уште еднаш, нели беше над 50 евра, или сега го сменија па е над 20 евра?
Откога си го порачал додека стигне во Македонија ќе почекаш 2,5-3 месеци
Една од предностите да сте во Европската Унија:
![]()
Пратката е од Финска, преку Sweden post. Еве и цени (од Хелсинки (26.03.2014) до град во Бугариjа (31.03.2014) - не е Софија):
![]()
Кога ќе ја провериш пратката дали е таа, дали е оштетена тогаш направи Confirm. А Dispute e ако пратката не била в ред за да се договорите со продавачот.![]()
Да прашам, ова confirm order recieved е кога веќе ми стигнал производот на врата, тогаш се стиска? И кога се користи ова dispute? И што ако пратката не стигне во рок од 1 месец или колку и да е рокот на delivery на посочениот производ ?
Добро а ако не стигне во определениот рок? Постои некако да исконтактираш со продавачот?Кога ќе ја провериш пратката дали е таа, дали е оштетена тогаш направи Confirm. А Dispute e ако пратката не била в ред за да се договорите со продавачот.
Пак dispute ќе отвориш ама запази да го отвориш во рокот кој ти одбројува на нарачката. Ако не отвориш dispute во тој рок намаш после право, ден пред да заврши рокот, а не е стигната нарачката отвори dispute.Добро а ако не стигне во определениот рок? Постои некако да исконтактираш со продавачот?
Имам проблем. Неможам да нарачувам преку интернет. Поточно од Алиекспрес и апликации од телефонот. На телефонот ми вика не ти е точен кодот (тој првиот со 16 бројки што е), а исто неможам и на Алиекспрес да порачувам. Се јавив во Стопанска и ми викаат тој сивиси кодот грешно го пишуваш (а јас го пишувам тој 123 со зацрвенето што е). И добро, го пишувам тој код сивиси и после 2-3 порачувања пак проблем. Пак не можам да порачувам.
Имал некој ваков проблем? И дали знаете како би го решил?
Од германија пратките ми стигнуваат за 1-4 дена а не сне во ЕуЕдна од предностите да сте во Европската Унија:
![]()
Пратката е од Финска, преку Sweden post. Еве и цени (од Хелсинки (26.03.2014) до град во Бугариjа (31.03.2014) - не е Софија):
![]()
Од кај нарачуваш и колку плаќаш за shipping ?Многу ми е мерак што не сме во европа а кога купувам онлајн од Германија или Холандија пакетот ми доаѓа за еден ден а до домашна адреса вкупно 4 дена односно 2-5 дена.[DOUBLEPOST=1398281638][/DOUBLEPOST]
Многу ми е мерак што не сме во европа а кога купувам онлајн од Германија или Холандија пакетот ми доаѓа за еден ден а до домашна адреса вкупно 4 дена односно 2-5 дена.![]()
Со обична картичка од Стопанска не може, но со интернет картичка ќе можеш да нарачуваш.