Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доколку имаш електронско банкарство оди на nlbklik.com.mk и внеси таму јузернејм и пасворд што ги имаш на документитте кога си поддавал за сметка во НЛБ.А да не знаете како можам да проверам состојба на картичката (visa electronic од тутунска)?
Нема врска тежина или друго , гледај да не ти е цената на него над 20 евра , може и да ти отворат ако тежи 500 грама па да ти го царинат производот .До колку тежина е дозволено за да не ти наплатат царина?
Ова е бројчето од локацијата.Ќе ти помогневме ако го даеше бројчето од ликацијата.
Пекинг, Кина. PEK сигурно ти пишува тоа е главниот аеродром во Пекинг чекаш да ја пратат пратката.Ова е бројчето од локацијата.
10061400
Не пишува.. или па јас сум слеп.. А како дозна дека е во Пекинг. За да можам и јас да си проверувам.Пекинг, Кина. PEK сигурно ти пишува тоа е главниот аеродром во Пекинг чекаш да ја пратат пратката.
http://goo.gl/nfx9YxНе пишува.. или па јас сум слеп.. А како дозна дека е во Пекинг. За да можам и јас да си проверувам.
.Еве слика!![]()
Пробав на неколку сајтови ама не ми покажува.
кај мене на самата страна ми покажува кај се наоѓа пратката немам приметено дали и порано било вака.Тракингот на али не чини.од 22 март до сега нема никаков апдејт.и сеа проверувам на италијанскиот сајт за тракинг и ми пише дека на 11 април е процесирана пратката у милано.