Не беше над 50?![]()
Беше едно време .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не беше над 50?![]()
Знам дека е прашано 500 пати ама еве и јас да прашам, над колку евра бараат царина?
@acereal колку кошта дресов на аталанта ?
испратено од мојот Nexus 7 2013 користејќи Tapatalk
Не знам од кога е , знам само дека кога им се јавив им кажав демек до 45 е не се плаќа ништо тие ми рекоа не е битна цената на производот и 15 да е прати ни фактура од купениот производ и потврда од банка колку си платил. Само ги менуваат законите како ќе им текне а никој од граѓаните не купува службен весник да ги прати како одат законите .Па од кога е 15???
Не знам од кога е , знам само дека кога им се јавив им кажав демек до 45 е не се плаќа ништо тие ми рекоа не е битна цената на производот и 15 да е прати ни фактура од купениот производ и потврда од банка колку си платил. Само ги менуваат законите како ќе им текне а никој од граѓаните не купува службен весник да ги прати како одат законите .
Ќе ти остави картонче да си ја подигниш во пошта пратката, или ако е мала пратка ќе ти ја остави само така .Што се дешава ако поштарот дојде а вие не сте дома?
А ја сум нов и сеа сакам да прашам нешто.
На пример преку Амазон
Нели потполнуваш име, презиме, број на картица, ... е сеа кога сме веќе кај адресата ? Што треба да се наведе тука значи јас сакам да ми стигне тоа што на пример ќе го нарачам во пошта да ми седи и јас лично да одам да си го подигнам ( значи да не ми стига дома ) ? Како тоа адреса се пополнува ли или се остава празно ? Ај нека помогне некој поискусен![]()
Што е потребно за да се купи производ од интернет ? дали онаа цена за shipping е вистинската која треба да се доплати за да стигне производот до дома,или има екстра трошоци ? ме интересира општо за сите страници,вклучително и оваа- http://www.aliexpress.com/
Кога ќе го отвориш производот, смени си место до каде ќе се доставува (Македонија) и ќе ти одреди цена, или можда производот ќе биде со Free Shipping.
пример:Прегледај го приврзокот 84087
Цената е таа што ја гледаш на страната, освен за производи поскапи од 30 долари ако ти ги фатат на царина (телефони,конзоли...) за нив се плаќа одредена сума царина и данок