Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 86568
Ама мислам дека ја добиваш за недела дена максимум ..
Еве преку сингапур пост што вика за 70кг пратка ..
За 3 работни дена иде 3053$
Не може да те заебат бидејќи додека не го добиеш производот си заштитен од самата страница да не ги префрли парите на продавачот додека не потврдиш дека си ја добил нарачката и дека се е во ред со нарачката , ама сега рачунај на таа сума колку ќе те фати царина и данок ..Не ми јасно искрено.
А втора работа,колку е безбедно пример да се купи скапа работа.Мислам дали постои варијанта Кинезите да заебат,па наместо машина да ми пратат хумусна земја запакувана![]()
Не ми јасно искрено.
А втора работа,колку е безбедно пример да се купи скапа работа.Мислам дали постои варијанта Кинезите да заебат,па наместо машина да ми пратат хумусна земја запакувана![]()
А зошто да ја порачуваш, неможеш во соседството да ја најдеш за поефтино?
Може...Дали може на алиекспрес да платам со моја картичка а пратката да стигне на друго име и на друга адреса?
Фала, видов одма дека можело,мислев да не е исто као пејпал,ама не било.Може...
3-10 дена треба да поминат за да проработи тракингот.Нарачав нешто од алиекспрес и сеа вчера сабајле пробав на тракинг ми покажа резултат.синоќа па еве и сеа цело време појавува Success find: 0 items! иначе пратено е со china post.
3-10 дена треба да поминат за да проработи тракингот.
Кинеска работа, копирај го кодот па оди со стелката пред првата буква и притиснија уште еднаш (лево) за да се зголемат сите букви, па после срч стегни.Видов тоа,само чудно ми беше зашо еднаш покажува ,3 пати не покажува резултати.еве и сеа покажува Success find: 1 items!