Другата работа е што зошто би купувале телефон од 2013 сега? За да се каже дека имате ијфон? Застарена технологија во секој поглед, нема апдејти и подршка за апликации, 1ГБ рам, 4 инчи екран, застарен дуал кор процесор. Освен за ало ало, некоја порака и некое видео јас друга намена не гледам.
Дечки мој совет ви е да не земате репарирани телефони од алиекспрес. Јас земав еднаш со многу повисока цена и никогаш веќе.
Може да е одлична копија и има шанси да ви тера година две но може да рикне за 2 месеца. Камерата не е таа што треба да биде и најверојатно интерполирана, процесорот му е заменет со некој друг поефтин, екранот ги нема тие бои како оргиналот и слично. За неискусно око може ќе изгледа одлично но кога ќе го ставиш рамо до рамо со оргинал ист модел разликата е оромна.
Другата работа е што зошто би купувале телефон од 2013 сега? За да се каже дека имате ијфон? Застарена технологија во секој поглед, нема апдејти и подршка за апликации, 1ГБ рам, 4 инчи екран, застарен дуал кор процесор. Освен за ало ало, некоја порака и некое видео јас друга намена не гледам.
Не мора да сте експерти ама изгледајте едно видео за овој телефон (се наоѓа и за 115-120 долари)и споредете ги лаички спецификациите. Небо и земја разлика
Kakov zema ti, i kolku ti traese?