Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
КЛИК НА СЛИКИТЕ

рено 19 (chamade-француско а не турско) е пред неколку месеци комплетно реновирано, тоа значи дека се ама баш се вклучувајки и стакла е демонтирано од колата, секоја точка корозија или оштетување санирано и комплетно офарбано. од тогаш до денеска колата има пројдено само 150 километри, буквално цело зимо го помина во подземна гаража. бојата сеуште ја нема фатено сонце. од внатре е пиц пец како од фабрика средено (тапацири, седишта итн..)
од механика му е сменето БУКВАЛНО СЕ. цела предница е средена дури и на ласерско центрирање однесена. заден трап сменет.

-стандард волан,
-сончев кров-механички
-електрика на предни стакла
-алуминиумски бандажи 15-ка (може и 14-ка, имам на располагање)
-централно заклучување и далечинско за централното во клучот
-не регистрирано...
-плин без атест
1550 евра, можам плинот да го извадам за 50 евра подоле...

контакт со мене 077-700-100 и 075-48-98-35 АЛЕК

дајте понуда....

продадено....

Продавам Пежо Партнер 1.4 бензин, купено ново од Еуроимпекс. 24.000км, клима, ЦД/мп3, лизгачка врата, air bag, сервисирано со книшка и возено домаќински. Колата е практично нова :)
ImageHandler.ashx

http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/476037?searchID=1062790&Idx=1

Цената на огласот е оквирна, може да оди надолу.

Честитки и од мене :)

Со среќа да си ги трошиш парите :)
За колку го даде ако не е тајна?

фала на честитките

1550 евра отиде... човекот што го купи е пресреќен... досега нај големо ауто му било југо... ова како авион му дојде... :)

ајде и ова го турам на продажба.

КЛИК НА СЛИКИТЕ ЗА ГОЛЕМИ
југо темпо 1.1 (америка) со брзиномер во километри.
-регистрирано до 26.02.2012
-нема плин и никогаш не е возено на плин.
-вратите сменети пред 12 месеци и цело офарбано
-нема корозија нигде, целосно е здраво и одржувано
-ГАРАЖИРАНО
-целосно исправно од механика, мотор и мењач
-пали вози
-производство и прва регистрација 1995
1000 евра јас му барам, а колку ке му земам ке видиме, пазар дозволен. СТОП ЗА ТРАМПИ И ЗАМЕНИ!!!!
контакт по тел. 077-700-100 или 075-48-98-35 АЛЕК

-ГАРАЖИРАНО
-пали вози
1000 евра јас му барам, а колку ке му земам ке видиме, пазар дозволен. СТОП ЗА ТРАМПИ И ЗАМЕНИ!!!!
onak, Југово твое е? Прашувам зошо еден пријател сака да купува југо па да го информирам. :helou:

Prodavam nekoi delovi od opel vectra -A serija
- instrument tabla so obrtomer (odgovara i za calibra) - 1500den
- predno sediste (skoro novo) - 1200den
- stop desen (so plastika gore) - 800den
- racka za menjac - 800den
tel. 077905960

-ГАРАЖИРАНО
-пали вози

onak, Југово твое е? Прашувам зошо еден пријател сака да купува југо па да го информирам. :helou:

да друже, беше мое... отиде вчера... не дочека ни 15 саати откако го огласив... како алва...само што излезе на пазар 3 огласот ме протурија од јавување... така сочувано и добро, нема кај чичко онак лоши возила. дури и мислам дека можев поише да барам, ама јас сум строг реалиста... и многу ме нервира претерување во цени... треба да си луд да размислуваш за поише од 1000 евра за југо од 1995-та да бараш и тоа вака добро средено, а тек ако е нешто избледено ова она,нема теорија ни за толку.. реално е реално нели...

значи да кажам и официјално:

ПРОДАДЕНО за полна цена...:music3::music3:

да друже, беше мое... отиде вчера... не дочека ни 15 саати откако го огласив... како алва...само што излезе на пазар 3 огласот ме протурија од јавување... така сочувано и добро, нема кај чичко онак лоши возила. дури и мислам дека можев поише да барам, ама јас сум строг реалиста... и многу ме нервира претерување во цени... треба да си луд да размислуваш за поише од 1000 евра за југо од 1995-та да бараш и тоа вака добро средено, а тек ако е нешто избледено ова она,нема теорија ни за толку.. реално е реално нели...

значи да кажам и официјално:

ПРОДАДЕНО за полна цена...:music3::music3:
Реално си е раеално... А за југото се глеаше дека е топ уште на сликите и затоа ми фати око :)
Поздрав, и со алал да си трошиш парите!

Продавам BMW 316, 1993та година, фул опрема ... за дополнителни информации на ПП или пак на 071 - 265 - 132

Слики ќе ставам утре. :)

Продавам Шкода Фелициа 96 година во перфектна состојба со атестиран плин. За подетални информации на 077 811-988

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom