Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Prodavam fiat 126 peglicka dosta socuvana, so centralno zaklucuvanje :D, radio kenwood so jbl zvucnici :D, odlicen enterier pretapaciran. Motorot e isto taka odlicen i malku trosi.
Kolata e registrirana do 17 Mart 2010 godina. Cena po dogovor.

Пушти некоја слика од неа и која ти е цена ?

Немам намера да ја префрлам темава во Чек дис Аут... сеирџиски постови на друго место!

Зашто сериџиски постови ? за пеглиците мислиш ?

Prodavam fiat 126 peglicka dosta socuvana, so centralno zaklucuvanje :D, radio kenwood so jbl zvucnici :D, odlicen enterier pretapaciran. Motorot e isto taka odlicen i malku trosi.
Kolata e registrirana do 17 Mart 2010 godina. Cena po dogovor.

Претпоставувам оваа е твоја ?
http://www.pazar3.com/ViewItem.aspx?itemId=553244

Зашто сериџиски постови ? за пеглиците мислиш ?
Мислам дека не треба да се пронаоѓаш ти во мојот коментар :)

Имаше некој што
купувам чорапи 3 пара за 50 денари , а ги продавам 3 пара за 100 денари.
очекува дека ќе се прави интересен.... и го забришав.

Слободно продолжете си со темата.

Ти ја знам пеглата :) Ново Лисиче кај високата кула секогаш е паркирана. Уште пред да ја продаваш интересни ми беа венците како си ги направил :) Секој ден врвам покрај неа :)

Ти ја знам пеглата :) Ново Лисиче кај високата кула секогаш е паркирана. Уште пред да ја продаваш интересни ми беа венците како си ги направил :) Секој ден врвам покрај неа :)
Да комши :D таму е паркирана :D Иначе такви беа и кога ја купив, а тоа уствари пошо имаше 13ки бандажи па ги свиткале малце венците за да се истакне :))
За жал, ( :) ) отиде кај друг газда вчера.. :)

Да видов на пазар3. :wink:

Абе и јас си праам бајрам со умот. 198 сум висок, а во пегле сакам да се напикам ама ај... :toe:

Ќе си продолжам по стариот пат и пак да зеам Буба.

Се продава Форд Орион Џиа, 1991год, 1.6 бензин, топ состојба, добро зачуван, не е возен у последно време...

за цена ке се договориме.
ford1.jpg

ford2z.jpg

ford3o.jpg

Продавам товарно комбе Фиат Дукато 2.5 TDI произведено 1996 година,поминати 250 000 километри,во одлична состојба.Цена 5800 евра.Ако има некој стварно заинтересиран нека ми пише слободно.

КУПУВАМ ЗАДНО ЛЕВО ШТОП СВЕТЛО ЗА Opel Corsa B модел од 94 до 00 год

Штопот е за моделот со 4 врати како на сликата

Дајте понуда, штопот да е сочуван да не е оштетен никаде
:smir:

74678960-2d0b-4480-b2c8-eb472b79bb4d.jpg

Како одат цените отприлика за Цитроен Ц3 1.1 30.000 км поминати произведен 2006?

Ајде уште малку дечки...ќе паѓаат цените.

Еве официјално пресметав

Пежо 106 1.0 купено 700 евра кај нас со се регистрација ќе чини 1200 до 1500 евра :) епа сеа мислете му ја :)))

За овој модел
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
1_530.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom