MacedonianSun
herE I gO agaiN!
- Член од
- 13 декември 2008
- Мислења
- 1.111
- Поени од реакции
- 33
на МТВ3 ја даваат амак е во водство а на интернет можеш да ја гледаш на www.zulu.mk
А нема на zulu.mk МТВ3, само МТВ1 е. Друг линк да не знаеш ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на МТВ3 ја даваат амак е во водство а на интернет можеш да ја гледаш на www.zulu.mk
Незнае дечкото со тепање е зафатенА нема на zulu.mk МТВ3, само МТВ1 е. Друг линк да не знаеш ?
Абе сјајот се враќа ама ке ме банираат уште од тука и од нашата тема...и никад нема да се вратамУф уф, се враќа стариот сјај на под-форумов...
Ајмо![]()
хахаха да бе тој ...Tука е и тапанот од 4000 евра
абе резултат само на полувреме и на крај покажуваатАбе овие МТВ имаат ли некоја техника или све отишло во канта?
ајде бе тие фори шиткај му ги на друг немој да не лажеш нас кај и да не идете секогаш вас полиција ве враќа.Ке доаѓаш..да те викам?
Толку си глуп што и сам не знаеш ..... Клубот немаше одобрение од МВР да не носи сваќаш ти или не сваќаш а се глеа дака си искомплексирано идиотче пошто немаш каде па се испукуваш на форум...ако си толку фраер дојди негде да се најдеме..и кажи ми го мене тоа може така??
Абе сјајот се враќа ама ке ме банираат уште од тука и од нашата тема...и никад нема да се вратам![]()
![]()
![]()
еве ги лозари хахаха греота се
Ок ајде така е не се расправам више ми стигна опомена..и вие самиајде бе тие фори шиткај му ги на друг немој да не лажеш нас кај и да не идете секогаш вас полиција ве враќа.
таскооооооооооо кај си тиЛеле мизеријо пред се одговорисе шо те дупеа дека утре ќе одите за Охрид...Второ Лозари во моментот значи повторувам во моментот не минатото се многу поорганизирана група од СПБ.Прво поради тоа шо на секоа утакмица одат и бројката е фиксна 60-70 човеци а вие сте пеза невидена една утакмица ве има 200 со МЗТ наредната ве нема никаде,после се собирате 30 па 50 па пак ве нема па пак иде дерби се собирате 200 па после никаде ве нема.Трето денес беа во Охрид а не чекаа финале како вас...Некогаш сте биле нешто сега сте срам.Не мораш да ми реплицираш однапред знам шо ќе ми кажиш.позз
НАЈДОБРО ЌЕ БИДЕ ДА СИ ГИ ЗАТНИТЕ МУЦКИТЕ ОТИ НЕ СТЕ ПОДОБРИ ОД НИВ...Центарци зависи од дента ако се добро расположени се 30 а ако не ги нема воопшто а другите аеродромци по 20 години сватиле дека имаат тим кој служи само за спаринг партнер :pos2::pos2:
остај број на приватна порака...
075534321:wink:
Еве по дома.Денеска Ви бев нагости во Скопје па закаснав за Охрид али се надевам ќе иам прилика утре да одам:smir:таскооооооооооо кај си ти