- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 5.457
- Поени од реакции
- 5.588
http://www.kumanovonews.com/vesti/dnevni-vesti/vo-nikuljane-ukrale-krava-od-stala.html
Еј овој само куде нас га има
Еј овој само куде нас га има

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какв текв, бар нешто направи и јошувек прави, док сви претходни ни сас прст не мрднасва. Ако дојде некој од овија малоумни ќе не затрпав сас споменици.
Ја како знам и плоштад га уреди, октомвриску и треќу муб ги среди, ајде и кеј, еве и базен се прави, не е како грујови лжови, ЌЕ ЌЕ ЌЕ се прави, овдека прави. Сви што бесва пред њега ништо не мрднасва. Ипак е нешто.
И да дојде некој друг мислу дека ќе биде само полошо.
кај мене ископани ровови па вратени со ископана земја , кд врне све се направи кал , а беше си подобро неископана , после ( 80 метра ископана па затрупана , а тија други 80 метра су незатрупани на другу улицу ) незнам колко време ги треба веќе помина 1 месец така си стојат , како што поминува време дали и ќе ја завршат работа.Да не ви гу покажу моју улицу. Ископана, сс оклопно возило да гу проваѓаш. Најтрагично е тој што живу 10 минута пешки од центар.![]()