Куманово, кумановци, кумановки

Све е политика. Еве днска па снема. Глупости има вода да се наводнуе трава на кеј, а нема за Кумановци.

Куде мене гу има,додуша слаб притисак,ама па можеш да се избањаш..а у кој дел на Ку нема вода..?

Па немам воду... Целу зиму немаше сга па немам... Ќе дојдев локални од мене сигурно глас нема да добиев. Док некој има куде да избега и да лади м*да у базен ја се вару без воду цело лето...
Они нек си ги мерив, народ ќе страда...

Како што тргнала работа ќе купуемо струмички зеленчук :vozbud:
Спортску салу веќе гу направисма пазар !

Да,ми смо европјани,затој си пиемо газирану воду,мутни сокови и пиво..вода не ни треба :icon_lol:

На трошак ме стављав, порано сокови само за гости купуесмо... :icon_lol:

Него вода од чешму не е исправна, како почна да снемуе људи почнава да се жалив на стомачни проблеми... Па освен за сокови и за лекови паре треба да давав... :свиркам:

Не сакам да хејтам, да вреѓам или да плукам ама кумановците и кумановките што ги имам запознаено се или шупаци или ороспии.

Не сакам да хејтам, да вреѓам или да плукам ама кумановците и кумановките што ги имам запознаено се или шупаци или ороспии.

Епа такви у секој град има бе бате..а ти изгледа си ги запознал баш таквите .. bad luck.

На трошак ме стављав, порано сокови само за гости купуесмо... :icon_lol:

Него вода од чешму не е исправна, како почна да снемуе људи почнава да се жалив на стомачни проблеми... Па освен за сокови и за лекови паре треба да давав... :свиркам:
Напуни авто сас балони па цепај у визиану на чешму напуни си уместо да купуеш воду, ем бесплатно ем мерак за стомак, слична е на проевску само појака е. Пију гу без прекин 2 године, мерак.:)

Кумановцки како си пројдете синоќа на пикник пијанчисте ли се малко или да? :P

Кумановцки како си пројдете синоќа на пикник пијанчисте ли се малко или да? :P

Добро беше можеше и боље мислу ама Нокаут и Игор си гу направива атмосферу.Нема да му га забраву цитирам-Ако купуете скопско нагласите пиво зашто Скопско пиев само педери :D
А ја не пију иначе :icon_lol:

Напуни авто сас балони па цепај у визиану на чешму напуни си уместо да купуеш воду, ем бесплатно ем мерак за стомак, слична е на проевску само појака е. Пију гу без прекин 2 године, мерак.:)
Ем док ти се пунив тубе седни си у ресторанче опушти си мозак и уживај си :)

Добро беше можеше и боље мислу ама Нокаут и Игор си гу направива атмосферу.Нема да му га забраву цитирам-Ако купуете скопско нагласите пиво зашто Скопско пиев само педери :D
А ја не пију иначе :icon_lol:
ке купуемо ми скопско али туја 100 денара а 50 метра ако прошеташ до продавницу 2 литра ке купиш за тија паре а не пола литар :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom