Куманово, кумановци, кумановки

Кумановци, ај да се пофалите: кој кафиќ ви е нај-ин у овај момент? Ако сакамо да ви дојдемо у гости, у кој кафиќ би нè однеле?

^
За мене НАМА Кафе е било и још увек е нај-ин место у Куманово, наваѓа се на плоштад.

Мада, слаб ни е избор, такој да се руководу по онуј "избери го помалото зло од двете".

Много смо културни еј, цели 15 душе му одговориле на дечка. :)

Иначе слажам се с`с КУЦЗ, не дека и НАМА е кој знае што, ама е дефинитивно број 1 у Куманово.

Много смо културни еј, цели 15 душе му одговориле на дечка. :)

Иначе слажам се с`с КУЦЗ, не дека и НАМА е кој знае што, ама е дефинитивно број 1 у Куманово.

Абе култура на нивоУ :pos:
Ај поради тој што ја се сметам за културна особа, ќе се сложу до негде сас вас за НАМА, ама ипак мене кд ми дојдев не-кумановци у наш град, ја ги воду у Агору, тој е за мене ин место у Куманово, опуштено, добра музика, брза и добра услуга(а не у НАМУ не служиле надвор, немале довољно келнери па мора сама од шанк да си зимам пиење...ццц). Агора си е класика.
Исто такој и Biker Pub ми е супер место.

Ај поради тој што ја се сметам за културна особа, ќе се сложу до негде сас вас за НАМА, ама ипак мене кд ми дојдев не-кумановци у наш град, ја ги воду у Агору, тој е за мене ин место у Куманово, опуштено, добра музика, брза и добра услуга(а не у НАМУ не служиле надвор, немале довољно келнери па мора сама од шанк да си зимам пиење...ццц). Агора си е класика.

Тачно. Едно од ретки места у Куманово што работи континуирано. Мислу дека пред некое време слависва 13 год. или такој нешто.

Незнам оти ама кумановчанки ми се многу интересни женски дали до гените дали радиоактивноста е таква, ама скоро сите се забавни и интересни знаат и муабет да напраат и све.
За вкревет незнам какви се а да се надеваме оти не грчат многу:)

thumb up

--- надополнето ---

Нема врска, ми те сакамо :)
Л`жте овј јунајтед...сакамо те.

Поздрав до градоначалника Цица, по повод ступчиња што му текна да поставља на тротоари, да не паркирав говеда авта , сс песму ...Све што желим

Закон! :icon_cool Основен суд - куде ако не у Куманово :pipi:

zensko-wc-kumanovo-sud.jpg

^Јако!

Абе много рано почна да мирише на чур, још не се е стмнило.:pos:

јас кога и да идам ку излегвам или агора или бајкер паб ... а и цените се мн достапни ... за разлика од ох и се срамам со живеам во толку скап град :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom