Абе култура на нивоУМного смо културни еј, цели 15 душе му одговориле на дечка.
Иначе слажам се с`с КУЦЗ, не дека и НАМА е кој знае што, ама е дефинитивно број 1 у Куманово.
Тачно. Едно од ретки места у Куманово што работи континуирано. Мислу дека пред некое време слависва 13 год. или такој нешто.Абе култура на нивоУ
Ај поради тој што ја се сметам за културна особа, ќе се сложу до негде сас вас за НАМА, ама ипак мене кд ми дојдев не-кумановци у наш град, ја ги воду у Агору, тој е за мене ин место у Куманово, опуштено, добра музика, брза и добра услуга(а не у НАМУ не служиле надвор, немале довољно келнери па мора сама од шанк да си зимам пиење...ццц). Агора си е класика.
Исто такој и Biker Pub ми е супер место.
17 годинеТачно. Едно од ретки места у Куманово што работи континуирано. Мислу дека пред некое време слависва 13 год. или такој нешто.
thumb upАбе култура на нивоУ
Ај поради тој што ја се сметам за културна особа, ќе се сложу до негде сас вас за НАМА, ама ипак мене кд ми дојдев не-кумановци у наш град, ја ги воду у Агору, тој е за мене ин место у Куманово, опуштено, добра музика, брза и добра услуга(а не у НАМУ не служиле надвор, немале довољно келнери па мора сама од шанк да си зимам пиење...ццц). Агора си е класика.
Исто такој и Biker Pub ми е супер место.
Л`жте овј јунајтед...сакамо те.Нема врска, ми те сакамо
Јес офкорсИма ли живи Кумановци на овј жут форум ?