Куманово, кумановци, кумановки

Ајде бе што ќе ти кино....дома ќе си гледаш филмови. А и више изумре романтизам да гу водиш женску у кино :)
Сга на кеј поред реку, хахаххаха :)
Иначе бегајте што можете подалеко, ќе се слуша Наумчето, Данито и Влаткото, пропала инвестиција..

Кумановци, живи ли сте? Ќе се дешава ли нешто интересно по Куманово наредни днови или тешка работа? Ако знае некој нешто нека гукне :wink:

Здраво Кумановци како сте ? : ))) Ја сам нов овдека, с`га гледам дека доста не има.. Ајде што има ново, што ке се пофалите ?

Здраво Кумановци како сте ? : ))) Ја сам нов овдека, с`га гледам дека доста не има.. Ајде што има ново, што ке се пофалите ?
Здраво и на тебе :) мило ми е што смо све побројни и побројни :)

Џабе што смо побројни кд тема ни е све понеактивна и понеактивна...па сг или е до нас или до град или до нешто трето.
Welcome Casual.
Па ново лично куде мене е тој што ичера беше на кафе у Франш, седе надвор, време преубаво, запали си цигаре...абе живот! А викасва овај зима најладна ќе била...хаха, смешке.

Џабе што смо побројни кд тема ни е све понеактивна и понеактивна...па сг или е до нас или до град или до нешто трето.
Welcome Casual.
Па ново лично куде мене е тој што ичера беше на кафе у Франш, седе надвор, време преубаво, запали си цигаре...абе живот! А викасва овај зима најладна ќе била...хаха, смешке.

не зезај, затој ја смрзна ....

Не сум од Куманово, ама едно ќе кажам најинтересен и најспецифичен дијалект имате :)
Поздрав од Охрид :)

Кумановци паб е од днска поново отворен.. И још поубаво уреден : )) Еве куде ке се проваѓа време покрај Интермецо..

Кумановци паб е од днска поново отворен.. И још поубаво уреден : )) Еве куде ке се проваѓа време покрај Интермецо..

Ako најдеш место.:icon_lol:

--- надополнето ---

Сга ни кино салу немамо :nesvest:(а 105 иљаде град)

Оно нема куде авто да га паркираш,неможеш по тротоар да одиш како човек,треба да се муваш низ авта...ти па за кино си запнаја..много нешто немамо, а кино лк проблем

Па и без кино Куманово ни е супер. Мислу дека кино више бидна демоде. Поздрав кумановци, и ја сам тазе на Форум! :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom