RadE_Strongest
Field Marshal
- Член од
- 31 март 2009
- Мислења
- 672
- Поени од реакции
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ме интересира кое е најмрзливо куче со мал до среден раст што може да се чува дома во стан поточно???
иста сеее?????? :ОООООООООО ????? леле мајко јас се извинувам незнаев искрено некои користат пит бул некои страфорд....е се збунив сеа.Исто се збунив и кога шпицот ми го донесоа, помислив дека е сибирски самојад исти се скоро но овој во минијатурна фигура само хаха![]()
Ако може некој што има искуство со електрично ланче нека ми пише...
Прегледај го приврзокот 40940
Луѓе тоа е моето германско шпитче.Сликано е директно во кичево пред одгледувачницата.Некако ми се бркаат расите како на сибирски самојад повеќе ме тера а понекогаш и на померианец.Инаку од среден раст шпиц е имаше и минијатурни и големки.Зедовме средно оти минијатурните се баш како померианци и многу се мали и ептен куси и бушави а средните се некако најдобри.Инаку со педигре е и на попуст го купивме.Супер примерок и ете одошто е супер,ниту еден чорап не ми е целосен.поздрав![]()
Ако може некој што има искуство со електрично ланче нека ми пише...
Колку време после третата вакцина може да се изнесува кучето надвор ?
Дали е можно кучето само во еден човек да гледа доминантност. Лошката ја пратив на чување во Струмица (дечко ми ја зема), но премногу ми ја разлигавија таму, луѓето многу сакаат кучиња, а мојата лигла сака да се гали и да се гушка па веднаш им ги освои срцата.
Тоа со доминантноста го приметив на прошетката. Секој викенд кога си одам јас си ја шетам и ме слуша и оди до нога, но кога некој друг ќе го земе поводникот, лета напред и ништо не слуша.