- Член од
- 31 јули 2006
- Мислења
- 2.537
- Поени од реакции
- 702
- Локација
- Hidden in the Kalunga
- Веб-сајт
- www.retrocreamsperfume.etsy.com
Чек нели еднаш на 2 месеци се става !?
Не знам у Македонија какви се ампулите, овде кај што сум се еднаш месечно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чек нели еднаш на 2 месеци се става !?
Некој да не знае од кога се става таа ампулата за крлежи, со самиот почеток на пролетта или летото !?
пс. јас џуниор користев Pedigree Pal, ама никако да зимате од онаа Amigo во кам што е. Јес да е ефтина, ама на мојата кучка почнаа да и паѓаат влакната од неа.
Јас моментално чувам стафордче 50 дена е и со мочањето сум запознаен бајагии и мене по куќа ми подмочнува. Мој совет ти е вака...
лем.
има ли Great Danes во Македонија, онака ме интересира
--- надополнето ---
леле колку сакам стафорд!!! од кај го зема колку итн итн!! дај слика од зверчето ! pozz![]()
Иначе слики од стафордчето имаш на предходната страница :smir:
има ли Great Danes во Македонија, онака ме интересира![]()
ја разгледав темава набрзина па сеа да си прашам нешто , сакам и се надевам дека ке зеам некад куче но живеам во стан , е сеа сакам многу енергетско и моќно куче бидејки и ја сум таков, нонстоп тренирам, трчам, теретана, ММА....
но бидејки живеам во стан , ке треаба нешто помало па се заљубив во стафорд! ( иначе многу ми се допагаат догите и доберманите но тоа сепак не е за во стан...)
е сеа што би ми рекле , препорачале , какви било совети за куче во стан??
и уште нешто, станот е трособен и јас имам своја соба, сестра ми своја , и моите своја... е сега иам слушано дека кучето не треба да спие во спалната соба бидејки тоа ке има ефект на неговата позиција во фамилијата која треба да биде најниска? и тоа значи дека треба на пример во ходник да го сместам???
ја разгледав темава набрзина па сеа да си прашам нешто , сакам и се надевам дека ке зеам некад куче но живеам во стан , е сеа сакам многу енергетско и моќно куче бидејки и ја сум таков, нонстоп тренирам, трчам, теретана, ММА....
но бидејки живеам во стан , ке треаба нешто помало па се заљубив во стафорд! ( иначе многу ми се допагаат догите и доберманите но тоа сепак не е за во стан...)
и уште нешто, станот е трособен и јас имам своја соба, сестра ми своја , и моите своја... е сега иам слушано дека кучето не треба да спие во спалната соба бидејки тоа ке има ефект на неговата позиција во фамилијата која треба да биде најниска? и тоа значи дека треба на пример во ходник да го сместам???
позз до сите
--- надополнето ---
да да сеа го видов, лепотан![]()
леле колку сакам стафорд!!! од кај го зема колку итн итн!! дај слика од зверчето ! pozz![]()
Доколку имаш таков живот како што велиш би ти одговарал стафордот. Но за проблеми дека ќе имаш во стан е ќе имаш ,моево на 2 ипол месеци лом ми прави ,дрвена маса ја грицка ,гарнитурата ја гриза , за папучи да не правиме муабет...тоа му е од вишок енерија бидејќи во двор не смеам да го пуштам зошто нема примено вакцини ,сега треба да го вакцинирам.
Еве две слики ,само главата не се гледа убаво но...
Прегледај го приврзокот 42391Прегледај го приврзокот 42392
позз до сите
--- надополнето ---
да да сеа го видов, лепотан![]()
Ако си ваков, каков што се опиша Стафордот е прав избор за тебе! И јас сум сличен, па ја избрав оваа раса, чувам женка веќе година ипол и сум вљубен во расата! Ако земеш Стафорд нема да зажалиш.
А да, заборавив да спомнам дека живеам во стан.
Поздрав
се надевам дека за некој месец ке можам да земам стафорд, има да го тренирам , звер да го напраам!
може ли да му давам од моите протеини? од сурутка?![]()
Ако си у куќа и имаш заграден двор, можеш да го пуштиш без проблем