Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.561
- Поени од реакции
- 2.289
заинтересиран сум да купам хаска, може ли некој да ми каже, вака грубо од прилика колку би коштало да се набави, и со кого да стапам во контакт?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи дали бараш милениче или бараш изложбено куче или немора да е изложбено, туку да биде квалитетно. Побарај на пазар3 сигурно ке најдеш нешто. А ако бараш нешто поквалитетно, знам дека одгледувачницата Inner Vision имаа(мислам не сум сигурна) едно повозрасно кутре, а исто мислам дека и скоро имаа парење.заинтересиран сум да купам хаска, може ли некој да ми каже, вака грубо од прилика колку би коштало да се набави, и со кого да стапам во контакт?
Не знам за ова, но ти најдов еден оглас, па провериИ ме интересира, дали некој чувал хаска у стан, и да сподели некое искуство, дали е погодна за чување у домашни услови?
И ме интересира, дали некој чувал хаска у стан, и да сподели некое искуство, дали е погодна за чување у домашни услови?
нешто у врска со хигиенските навики, како функционира и како се учи и дали пушта многу влакна, дали ќе ги оштети од мајка ми цвеќињата ако ми седи на балкон (со оглед дека имам доста голем балкон), уствари тоа е главниот проблем за цвеќињатајас чувам хаска во стан и супер е, нормално дека е подобро ако имаш двор, ама и во стан може да се чува без никаков проблем. Единствено што треба е да ја шеташ и трчаш секој ден, бидејќи се многу активни кучиња. Иначе мојата не правеше ниту прави бељи по дома, многу е умна и кога е дома најчесто си одмараако те интересира нешто подетално слободно прашај.
нешто у врска со хигиенските навики, како функционира и како се учи и дали пушта многу влакна, дали ќе ги оштети од мајка ми цвеќињата ако ми седи на балкон (со оглед дека имам доста голем балкон), уствари тоа е главниот проблем за цвеќињата![]()
Помеѓу Brit (основната економи линија) и Royal Canin ... во овој случај Ројал Канинот е поквалитетен.hrana pomegu rojal i brit koja e podobra
Инаку азијат е,и многу ме нервира што покажува агресија кога го караме за нешто дома,напаѓа,значи не ми е прво куче ама прв пат се соочувам со ваков карактер,кон сите е дружељубив,ама кога сакаш да му земеш чорапа или крпа некоја ако окачил многу станува агресивен,јадење буквално можам да му земам,ама вакви работи крпи,чорапи и други глупости што не се за јадење не ги дава никако
Ако раната е исчистена немаш потреба сега за сега, штом веднаш си ставил и антибиотик, не би требало да настане проблем. Ако не е длабока и не е за шиење и ветеринарот ќе ти каже да продолжиш со истото третирање.скроз му е откорнат задниот нокт на предната шепа ( неако го удрил скокајки негде ) се гледа месото/нервот и многу јасно многу го боли, одвај успеав да му го исчистам и ставам антибиоткса крема, прашањето ми е дали да го будам ветеринарот како итен случај или може да почекам до утре / понеделник??
Ако раната е исчистена немаш потреба сега за сега, штом веднаш си ставил и антибиотик, не би требало да настане проблем. Ако не е длабока и не е за шиење и ветеринарот ќе ти каже да продолжиш со истото третирање.
Да се зашие не, ама ке гледа да проба да го извади или не знам, не верувам дека вака ќе го остави, би можело да загнои.
Бев јас цело време,ама највеќе стоев кај пехарите.Така средновисок дечко,малце фазла килца, носев црна јакна кожна и тренерки.Ме имаше секаде ама главно бев таму.Сигурно ме имаш видено како имам прваено муабет со Габриел Стибел.Doc Holliday
Каде беше на специјалката за Г.О.? Каде стоеше? Јас бев побааѓи време имаше убави примероци