L
Lu
Гостин
Да секој ден, по 3 таблети на 5 килограми тежина на кучето, тоа е цела доза.kako se dozira kafortanot tri tableti na sekoj 5 kg sekoj den taka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да секој ден, по 3 таблети на 5 килограми тежина на кучето, тоа е цела доза.kako se dozira kafortanot tri tableti na sekoj 5 kg sekoj den taka?
Не, изгледа не се разбираме. Јас калциум давав и со про план во критични периоди на раст и менување заби,тоа обавезно! Но, после година дена со било каква храна да храниш калциумот нема да ти помогне,како што ти кажав растот во 97% е завршен.Да, ама зависи и со што храна го храни кучето.
Со понеквалитетните храни - обавезно калциум.
А Цибау е ОК храна, али не е нешто ептем екстра.
Епа можда за другите раси е до 1 година, али за Доберманот до 1,5 треба, исто за да се зајакне подобро р'скавицата на ушите.Не, изгледа не се разбираме. Јас калциум давав и со про план во критични периоди на раст и менување заби,тоа обавезно! Но, после година дена со било каква храна да храниш калциумот нема да ти помогне,како што ти кажав растот во 97% е завршен.
Прочитај ја темата „Храна за кучиња“ во неа имам објаснето за Кафортанот и за храната.utre sakam da odam da zemam hrana za kucenceto neznam so da zemam za pocetok i da vidam dali kaj nas go ima kafortanot da zemam i toa. me sovetuvaa da zemam 1000 tabletki i da gi prime site za odreden period i gotovo da ne mu davam veke
Ама во овој случај се работеше за питЕпа можда за другите раси е до 1 година, али за Доберманот до 1,5 треба, исто за да се зајакне подобро р'скавицата на ушите.
togas dve paketcinja od po 600 da mu dadam i moze li predlog za nekoja hrana koja po tvoe mislenje e dobra.Епа можда за другите раси е до 1 година, али за Доберманот до 1,5 треба, исто за да се зајакне подобро р'скавицата на ушите.
Прочитај ја темата „Храна за кучиња“ во неа имам објаснето за Кафортанот и за храната.
И нема такво пакување на Кафортан со 1.000 таблети, имаш пакувања од 180, 600 и 2.000 таблети.
Супер кутре,од која оддгледувачница е? (ако е од одгледувачница?Мојот нов Германски Овчар - GO BRIGITA
![]()
togas dve paketcinja od po 600 da mu dadam i moze li predlog za nekoja hrana koja po tvoe mislenje e dobra.
da ne zvaes nekoja onlajn prodavnica kaj nas da poracam kafortan i da mi go dostavat do doma za da poracam vo slucaj da nema kaj nas vo kavadarci
ne e od odgleduvacnica tatko mu e V Ulk V.Pannonia WolfСупер кутре,од која оддгледувачница е? (ако е од одгледувачница?)
Леле ушко убаво... Колку е слатко!!! Да го изгушкаш и да го изручкаш и уште да го гушкаш.Мојот нов Германски Овчар - GO BRIGITA
![]()
Убави родители,кутрето уште поубавоne e od odgleduvacnica tatko mu e V Ulk V.Pannonia Wolf
TATKO ED NORMAL/IPO-1 http://www.pedigreedatabase.com/dog.html?id=617455
majka МАЈКА AZRA SG SONY STARODZURDZEVACKI
Најверојатно за фармина ти рекол, ама која поточно?Vcera bev da kupam hrana za kuceto I kafortan tableti za bridita I pobarav sovet od veterinarot I mi rece deka ako sum go hranel kuceto so kvaliteten dehidrat ne moralo da mu ravam kafortan bidejki ako ima mnogu kalcium moze isto taka da dojde do iskrivuvanje na koskite I mi preporaca hrana fermina ili farmina taka nekako bese I deka bila kvalitetna I nemoralo kafortan da mu davam pa ve molam za vas sovet . Sakam kuceto da go razvivam najdobro sto moze.