Ксенија Пајчин и Филип Каписода пронајдени мртви !!!

• Креатор на темата Креатор на темата Jove_T
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
R.I.P А не се знае кој кого убил?

R.I.P.
Најверојатно убиство, па самоубиство:(
Се повеќе и повеќе има овакви случаи:(

Ludi raboti ejjjj ,..ova lugjevo se poveke i poveke se mrdnuvaat :tapp:

Само уште ова ќе го кажам : :smir:

А темава е отворена затоа што колку-толку девојката беше јавна личност.

Па тоа ми е поентата, се потресувате и се издига до небо некоја певаљка која се глупирала, само затоа што е јавна личност.

Ај еве - R.I.P.

R.I.P греота млади луѓе што си одат...

Нека почиваат во мир, но реално ако гледаме може оваа пејачка да била вмешана во бизнисите со мафијата...И вакво нешто да се случи во Србија не е првпат, ниту ќе биде последен пат.Има доста пејачи од естрадата нивна кои имаат некаква вмешаност во мафијата.

Сепак R.I.P.

бог да ги прости и нека им е лесна земја

Не ја ни знам ама ај нека почива во мир (сум ја чул во една песна на слаткар):toe:

Само уште ова ќе го кажам : :smir:

Па тоа ми е поентата, се потресувате и се издига до небо некоја певаљка која се глупирала, само затоа што е јавна личност.

Ај еве - R.I.P.

Никој не ја издигна до небо. Ако за починат човек изразиш сочувство не значи дека си му кренал акции.

Ок, ова најискрено, ми се гади од вицови за млади луѓе кои го изгубиле животот. Што и да правела, каква и музика да пеела, каков и талент да имала/немала, тоа не значи дека луѓето имаат право да се исмеваат врз смртта на млада девојка. Навистина понекогаш се нема обзир.

права трагедија, млади луѓе вака да завршат, нека и е лесна земја.

Ќе ми остане запамтена ко најнапалителна пеачка на овие простори, како ретко која ми убрзуваше дишење кога ќе ја видев на тв.

Нека почиваат во мир....

Кој се тие луге првпат слушам за нив, на јака дрога биле штом си го одзеле животот на млади години:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom