Ксенија Пајчин и Филип Каписода пронајдени мртви !!!

• Креатор на темата Креатор на темата Jove_T
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок, ова најискрено, ми се гади од вицови за млади луѓе кои го изгубиле животот. Што и да правела, каква и музика да пеела, каков и талент да имала/немала, тоа не значи дека луѓето имаат право да се исмеваат врз смртта на млада девојка. Навистина понекогаш се нема обзир.
И јас се чудам како можи да има толку глуп народ што и на смрта на човек мајтап прават ?!

Жалосно бе.. :cry: Ипак премлади се... R.I.P

Само уште ова ќе го кажам : :smir:

Па тоа ми е поентата, се потресувате и се издига до небо некоја певаљка која се глупирала, само затоа што е јавна личност.

Ај еве - R.I.P.
Фала ти што не просветли нас неуките. Абе ај гледај си работата и не туку мрчи од такви како тебе во последно време форумов не ми се посетува.
Штета навистина.толку млада и полна со живот не е фер овака да заврши. Не сум ја сакала но како јавна личност заслужува почит.
Нека и е лесна земјата :(

2lo1wrq.jpg

не можев да издржам

Доаѓа по некоаш.

RIP =]

Штета навистина.толку млада и полна со живот не е фер овака да заврши. Не сум ја сакала но како јавна личност заслужува почит.

А да не беше јавна личност, немаше да заслужува почит а? Браво. Затоа што јавна личност (според тебе) = аутоматски нешто за восхит.

Ја сум мрчел, други вицеви и прават, ја исмејуваат, за мене се фати. ЛОЛ

А да не беше јавна личност, немаше да заслужува почит а? Браво. Затоа што јавна личност (според тебе) = аутоматски нешто за восхит.

Ја сум мрчел, други вицеви и прават, ја исмејуваат, за мене се фати. ЛОЛ
Види човече шо ќе ти кажам. Јас да умрам, никој нема да ме даде на Тв капиши? Не сум јавна личност.Ниту пак ќе се потресе балканот. Никој нема да приреди вечер за Даркхарт на бекстејџ. Темата е отворена за тоа, како и за секоја друга јавна личност што ќе почине, да се оддаде почит и последен поздрав. Без разлика дали се работи за Ксенија или за Патрик Свејзи (таа ја имам забележано на форумов).
Ми ја сфаќаш поентата?
И дај да не ја тупиме на темава не е за тоа отворена. Ако сакаш да оддадеш почит, онда слободно! Ако не, заобиколи ја темава,нема потреба од мрчење.

Јас само статистички да споредам ...

темава досега има 6 страни , со претензија да достигни и двоцифрен број, а темата за смртта на Ванче Стојчев (за кој нормално , појќето не ни знајте кој е ) има 3 страни

Јас многу обожавам да си правам комедија со турбофолкот...ама ова е друго.

Нека почиваат во мир...ама знаете дека според библија самоубијци одат во Пеколот и поп не им пее??

Јас само статистички да споредам ...

темава досега има 6 страни , со претензија да достигни и двоцифрен број, а темата за смртта на Ванче Стојчев (за кој нормално , појќето не ни знајте кој е ) има 3 страни

Воениот историчар????

Тој е ЗВЕР,има многу трудови и професор беше..)

Ама Научни бе годлајк....овие се СВЕЗДИ пеачки,манекени..бла бла

RIP, нека им лесна земја

R.I.P. a утре требаше тука да пее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom