Ксенија Пајчин и Филип Каписода пронајдени мртви !!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2008
Мислења
133
Поени од реакции
9
Ок, ова најискрено, ми се гади од вицови за млади луѓе кои го изгубиле животот. Што и да правела, каква и музика да пеела, каков и талент да имала/немала, тоа не значи дека луѓето имаат право да се исмеваат врз смртта на млада девојка. Навистина понекогаш се нема обзир.
И јас се чудам како можи да има толку глуп народ што и на смрта на човек мајтап прават ?!

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
R.I.P. Голема штета....беше вистинска БОМБА!!!!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Rip...........

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Жалосно бе.. :place:Ипак премлади се... R.I.P

Д

ДаркхарТ

Гостин
Само уште ова ќе го кажам : :smir:

Па тоа ми е поентата, се потресувате и се издига до небо некоја певаљка која се глупирала, само затоа што е јавна личност.

Ај еве - R.I.P.
Фала ти што не просветли нас неуките. Абе ај гледај си работата и не туку мрчи од такви како тебе во последно време форумов не ми се посетува.
Штета навистина.толку млада и полна со живот не е фер овака да заврши. Не сум ја сакала но како јавна личност заслужува почит.
Нека и е лесна земјата :(

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Доаѓа по некоаш.

RIP =]

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Штета навистина.толку млада и полна со живот не е фер овака да заврши. Не сум ја сакала но како јавна личност заслужува почит.
А да не беше јавна личност, немаше да заслужува почит а? Браво. Затоа што јавна личност (според тебе) = аутоматски нешто за восхит.

Ја сум мрчел, други вицеви и прават, ја исмејуваат, за мене се фати. ЛОЛ

Д

ДаркхарТ

Гостин
А да не беше јавна личност, немаше да заслужува почит а? Браво. Затоа што јавна личност (според тебе) = аутоматски нешто за восхит.

Ја сум мрчел, други вицеви и прават, ја исмејуваат, за мене се фати. ЛОЛ
Види човече шо ќе ти кажам. Јас да умрам, никој нема да ме даде на Тв капиши? Не сум јавна личност.Ниту пак ќе се потресе балканот. Никој нема да приреди вечер за Даркхарт на бекстејџ. Темата е отворена за тоа, како и за секоја друга јавна личност што ќе почине, да се оддаде почит и последен поздрав. Без разлика дали се работи за Ксенија или за Патрик Свејзи (таа ја имам забележано на форумов).
Ми ја сфаќаш поентата?
И дај да не ја тупиме на темава не е за тоа отворена. Ако сакаш да оддадеш почит, онда слободно! Ако не, заобиколи ја темава,нема потреба од мрчење.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Јас само статистички да споредам ...

темава досега има 6 страни , со претензија да достигни и двоцифрен број, а темата за смртта на Ванче Стојчев (за кој нормално , појќето не ни знајте кој е ) има 3 страни

S

smart ass

Гостин
Јас многу обожавам да си правам комедија со турбофолкот...ама ова е друго.

Нека почиваат во мир...ама знаете дека според библија самоубијци одат во Пеколот и поп не им пее??

Јас само статистички да споредам ...

темава досега има 6 страни , со претензија да достигни и двоцифрен број, а темата за смртта на Ванче Стојчев (за кој нормално , појќето не ни знајте кој е ) има 3 страни
Воениот историчар????

Тој е ЗВЕР,има многу трудови и професор беше..)

Ама Научни бе годлајк....овие се СВЕЗДИ пеачки,манекени..бла бла

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
RIP, нека им лесна земја

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009