Крушевски локум

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум голем љубител на локум, но го имам пробано крушевскиот на неколку наврати, и навистина можам да потврдам дека е стварно добар.

И јас по принцип не љубам да јадам многу локум...
ама оној од Балкан во Крушево го памтам.
Браво... многу е вкусен.:pipi:

Да ви кажам право ова година ко бев прв пат пробав и многу ми се бендиса,иначе не јадам локум и мама ко ке донесеше и го фрлав,ама овај пат купив зш бевме да ја видиме куќата од Тоше од нашкола и тој шо ги примаше љуѓево ни препорача и ни објасвеше се кј имат шо имат и срамота бече да не зејме...

Викате добар бил ? Значи штета би било да не го пробам ... :pipi:

Најдобриот локум дефинитивно е во Крушево.

Најдобриот локум во Македонија дефинитивно. Баш завчера јадев : ) и стварно е најбоље ! Првпат пробав пред 5-6 год. и многу ми се засвиѓа и од тоаш секогаш коа иам прилика јадам локум ! :smir::pipi:

Најубав локум во свет :) Порано ич не јадев локум ама од кога пробав крушевски само таков јадам

Mинатата недела јадев.Ми се свига доста :) Дефинитивно за во Македонија н1:smir:

Ептен не љубител на локум сум тоа чудо едно колку не сакам локум..ама отидов во Крушево и другарките запнаа локум локум локум...и ај локум...
Дефинитивно не зажалив што пробав..најубав локум во свет:pipi:

Да имам пробано добар е....:)

не сум љубитлека на локум, но кога комшиката иде за Крушево секад и носи на баба ми па не можам да му одолеам..мммммммммм нешто преслатко!!!

Кој пробал знае! :helou: Ова треба да е реклама за крушевскиот локум дефинитивно! :)

Не сум пробала, ама ме убедивте да го пробам, Кога ќе одам некој викенд за Крушево, обавезно ќе го пробам, само кажете ми каде се продава точно?

Не сум го пробал,а и не сум баш по локумот...

Бефме нешо на екскурзија у крушево и од дома добив инструкции да купам све локум шо може да начекам таму.И онака си идам по улица со другари и барам нешо у облик на специјализирана продавница за локум :tapp::tapp: (не е до мене) и прашуем еден постар чика "се извинувам каде може да најдам крушевски локум" ,и овој ме глеа и ми вика "во тетово".Другариве се капат од смеење ја мењам бои и продужуем да одам.

Заклучок ,не се прај паметен у крушево.

ПС: Го најдоф локумот и беше закон ,тазе таков нема да начекате у скопјево.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom