Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Mac)) напиша:
Абе јаки може сме ама немаме пари на тон да лупаме маус од 50 евра
И вие ми сте некој гејмери после :kez:

Абе толку пари за маус недавам. Знам мојот Genius NetScroll optical беше еден од првите оптички мауси и татко ми го купи 70франци од женева. Кога го донесе беше лудница сите се чудеа, леле свети, вауу, па кај му е топчето, па како иде на ласер и слично. А јас ги дупев не е ласер оптички сензор е и тоа што свети е диода

deXterche напиша:
И вие ми сте некој гејмери после :kez:
А кој тоа рече дека ние сме некои гејмери.Ако за тебе доказ за гејмер е да пукнеш маус вреден 50 евра у ѕид,тогаш јас сум далеку од гејмер

Абе ако си добар гејмер прво и основно нема да се доведеш во ситуација да пукнеш маус од ѕид бил од 10 или од 100е :icon_mrgr

Па ко фудбалер со ќе закачи топка од 200 евра в трње така гејмер ќе проба колку е "издржлив" маусон

Видиш тоа имаш право знаеш дека.
Ај утре ќе пробам па ќе ти кажам дали преживеал

:pos: drugar mi imase mx 510 go maltretirase mnogu i ednas na turnir se iznervira go udri vo masa pa od masa vo zid :pos: prav gejmer :)

Знам дека или нема да ми верувате, или ќе мислите дека сум ненормален... Ама еднаш, толку ме изнервира тастатурата при играње Colin MCrae рели што решив да и ебам матер! Знаете што направив?

Ја однесов на игралиште во маало, ја заврзав со кабелот за пречката на голот и ја рогав со фудбал! Арно ама, само еднаш или двапати ја погодив и не беше оштетена. Еден другар од маало го фати жал за тастатурата и ми понуди 150 денари за неа. Му ја шитнав. :)

Acid напиша:
Знам дека или нема да ми верувате, или ќе мислите дека сум ненормален... Ама еднаш, толку ме изнервира тастатурата при играње Colin MCrae рели што решив да и ебам матер! Знаете што направив?

Ја однесов на игралиште во маало, ја заврзав со кабелот за пречката на голот и ја рогав со фудбал! Арно ама, само еднаш или двапати ја погодив и не беше оштетена. Еден другар од маало го фати жал за тастатурата и ми понуди 150 денари за неа. Му ја шитнав. :)
:lud: Абе брат не е тастатурата крива ако не си изреагирал на време освен ако воопшто не свртела колата тогаш е оправдано

мене не ми се десило да скршам тастатура или маус, кога ќе се изнервиран само лупам по бирото зашо знам дека нема да се скрши и маусот се дешава некад да го треснам али не до толку јако да му е**м матер

krusha03 напиша:
:lud: Абе брат не е тастатурата крива ако не си изреагирал на време освен ако воопшто не свртела колата тогаш е оправдано
Не брат, јас сум... може да се каже „профи“ за таа игра. Тастатурата не реагираше. Нормално дека не сум луд да кршам здрава тастатура. :wink:

И јас имам скршено тастатура. Ни маусот ни тастатурата не реагираа. Ги зедов и на тераса ги удирав едно со друго додека не почнаа да летаат бројки и букви од тастатурата. Маусот не беше толку оштетен ама од тастатурата ништо не остана. Цела ја искршив. Среќа што имав резервна .. ама страшно се пренервирав.:icon_lol:

Ја дома имам едно 10 резервни тестатури си чекаат на ред

Mac)) напиша:
Ја дома имам едно 10 резервни тестатури си чекаат на ред

Па шо чекаш? Земи ги и тастатура од тастатура за помалку од 5мин ништо нема да остани од нив. Ако ти треба помош викај..:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom