deXterche
тадаммм
И вие ми сте некој гејмери после :kez:Mac)) напиша:Абе јаки може сме ама немаме пари на тон да лупаме маус од 50 евра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И вие ми сте некој гејмери после :kez:Mac)) напиша:Абе јаки може сме ама немаме пари на тон да лупаме маус од 50 евра
А кој тоа рече дека ние сме некои гејмери.Ако за тебе доказ за гејмер е да пукнеш маус вреден 50 евра у ѕид,тогаш јас сум далеку од гејмерdeXterche напиша:И вие ми сте некој гејмери после :kez:
:lud: Абе брат не е тастатурата крива ако не си изреагирал на време освен ако воопшто не свртела колата тогаш е оправданоAcid напиша:Знам дека или нема да ми верувате, или ќе мислите дека сум ненормален... Ама еднаш, толку ме изнервира тастатурата при играње Colin MCrae рели што решив да и ебам матер! Знаете што направив?
Ја однесов на игралиште во маало, ја заврзав со кабелот за пречката на голот и ја рогав со фудбал! Арно ама, само еднаш или двапати ја погодив и не беше оштетена. Еден другар од маало го фати жал за тастатурата и ми понуди 150 денари за неа. Му ја шитнав.![]()
Не брат, јас сум... може да се каже „профи“ за таа игра. Тастатурата не реагираше. Нормално дека не сум луд да кршам здрава тастатура. :wink:krusha03 напиша::lud: Абе брат не е тастатурата крива ако не си изреагирал на време освен ако воопшто не свртела колата тогаш е оправдано
Mac)) напиша:Ја дома имам едно 10 резервни тестатури си чекаат на ред