Famous Last W
I LoV3 YoU..
- Член од
- 24 август 2007
- Мислења
- 1.515
- Поени од реакции
- 5
Од Кристина Агилера единствена песна шо ми се има аресано ХАРТ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не им се овие првите слики!
Постов ти е на несоодветно место. Ако сакате да пишувате на оваа тема, отворете Кристина VS Бритни.Овие им се првите слики кои двете ги имаат сликано и како ти стојат?(Бритни април 1999(почеток кариера декември 1998), Кристина јули 2000(почеток кариера касно 1999)) Дали Бритни е доволно разголена за да ја викаш гола? Според мене магазините имаат многу мала улога во нивната кариера. На тие магазини некои ќе дркаат на нив. Мислиш дека некој ќе ги слуша поради нивната убавина? И да те потсетам без разлика кој попрв се сликал на магазиниве, Кристина и тоа како ја трка за по-провокативно професионално сликање со сликите на максим у 2003та(http://www.absolutecelebs.com/news/archives/365-Unpublished-Christina-Aguilera-Maxim-pics.html). И патем за кој убав маж на Бритни зборуваш? Кевин лепотанот?... мада ај по-ок е од оној на Кристина
Иначе заради сликањето на пи*ката за Бритни многу време се збореше, дојде и до устата на Кристина која убаво ја искритикува за после кратко време и самата таа да биде сликана без долна облека и тоа на годишнината( или две) со нејзиниот маж.
За тоа што е подобра Кристина, можда глас има подобар, но не изнесувај како факт дека у се е подобра дека е далеку од тоа. Самото контролирање на нејзиниот глас е смешно поради што ко прво далеку е од точно дека секогаш пее у живо(јеп, бритни поише пее плејбек, но дискутираме за божицата кристина). А кога пее у живо, самите нејзини фанови имаат изјавено дека премногу го форсира гласот што дури и преминува во дерење.
За сегашната состојба на Бритн, еве ти слика - Мајка со тешка ментална состојба, со можеби не-совршено, ама добро тело
Кристина - бремена, добра ментална состојба, добро тело за бремена жена.Ама без разлика на нејзината состојба, еве да кажеме дека Кристина ќе пропадне еден ден(или е безгрешна она?). Дали ќе престанеш и твојот дедо да го сакаш ако стане алкохоличар?... Дали ако ја сакаше Бритни, ќе ја замразеше дека стана зависна од дрога и е тешко да се одвикне?....У секој случај, без разлика дали нешто ќе ми (реплицират) денес, утре или следната недела. Можам секад да ти реплицирам со нешто за да ти докажам дека ни една од нив не е светица, а ти пак ако сакаш кажувај "Како бритни и кристина? Таа ороспија со ваква светица" кога и самата знаеш дека ниту едната, ниту другата не е тоа што ти го претставуваш
а да и Pred 5-6 dena u ludnica ja zanele posto ne sakala da mu gi dava decata..не лудница туку болница (тоа се 2 различни поима) сакала уште 2 часа со децата ама не и дале и се заклучила и што? цел свет треба да знае?
Не е битна надворешната убавина секогаш. Понекогаш убавината се крие внатре! Тоа докажува дека Кристина не е уште една вона би фејмас по секоја цена.Za mazot i, sho e grd, grd e. Ali ocigledno im odi. Zaedno se vekje 6 godini i sega i detence.
Јас искрено од прво слушање не бендисав ниедна песна, меѓутоа не обрнав доволно внимание, слушав површно. Понатаму со тек на време се задлабочував во музиката и сфатив. Овој албум не е за секого. Албумот е вонвремеснки, ги поместува границите на времето. Кристина има прекарасен глас, а тоа го потврдува во соул песните , кои искрено и лежат ептен. Ме натера да сакам џез, да слушам блуз... Ме зарази со ретрото... Сега обожавам ретро стил и фазон! А карминот и ружот... посебна прича... Пред да се појави таа со тој ретро фазон, немав видено ниедна девојка со таков мејк-ап, па сега видете сами... Најдобра е во она што го прави! За мене секогаш ќе биде ултимејт пејачка, личност, жена, човек!I na kraj, malku sum razocarana od noviot album na Kristina. Stripped mi bese sto pati podobar, ali valjda zatoa sto toa i bil mnogu los period vo zivotot i site pesni i se od dusa. Back to Basics mi e mnogu vesel, prebrzo tempo. Ali sega i e mnogu poubav zivotot, taka da nemoze da pee valjda depresivni baladi.
Psych ward kao so znam ja ne e bolnica. Mozda greska sum...posle e prenesena u bolnica, odkoa i napravija psihijatricka evaluacija.
A nikoj ne rece deka e svetica...daleku od svetici se i dvete, ali ja i se voshituvam na Kristina posto pokraj sve so imala pominato, maltretirana seksualno i fizicki od tatko i, maltretirana i zloupotrebuvana od sorabotnici, kriticizmi, itn itn, izleze na vrvot. Momentalno e na vrvot na karierata, so dobar maz, i detence uste malku. Survivor, so vikaat. A Britni, bez nikakvi problemi, si navleze u drogata i se upropasti. Coek ne mislam deka poradi toa sto e zavisnik ne ja sakam (a i nikogas ne sum ja sakala osfen koa bef 10-11 godinki). Tuku pokraj milioni sansi sto i se dadeni od sudovi, od rehabilitacioni centri, ona uste tolku poloso stanuva. Kolku pati se prijavila da ode na rehabilitacija i posle 2 dena izleguva. Od koga i gi odzemaa skroz decata i mu dadoa celosno staratelstvo na Kevin, Britni posle 2 saata otide da se zurka po kafici do 5 saat sabajle. Dokolku e duhovno rastroena, sto mislam deka e, ima lek. Neka odi na terapija. Ali rabotata e so ona ne saka, drogata i mazite i se pobitni. Toa mi e mene problemot so nea.
Kristina ne e svetica. Ali ona e primer za toa kako da bide edna zena, da se stremam da bidam kako nea. Posle se so ima pominato, na krajot zavrsi uspesno. A Britni e primer isto taka - primer kako da ne bidam.
Coek ti gledas samo toa so pise po tabloidite, a osekjam deka ne im ja slusas muzikata ni na ednata ni na drugata. Pesnite na Kristina imaat dusa, na Britni seks apil. E sea valjda ti si odbral so povekje ti se svigja.
A za glas, aj da ne praime muabet uopste covek...de molim te glupo izgledas so komentarite!
Конечно пристигна добрата вест! На 12ти јануари околу 22 часот Кристина се породи во болница во Лос Анџелес! Роди здраво машко дете, кое ќе го носи името Макс Лирон Бретман. Новороденчето е во одлична здравствена состојба, со висина 52 cm и тежина 2.7 kg. Родителите истотака се во одлична состојба. Во наредните денови Кристина ќе се опоравува од операцијата, бидејќи подлегна на царски рез.
Во кратки црти, ова се новостите поврзани со Кристина, на радост на сите нејзини фанови.