SkimSkam
Full Stack Говнар
- Член од
- 26 август 2021
- Мислења
- 2.119
- Поени од реакции
- 5.671
каде може да се мења крипто за кеш кај нас, и колку кошта ?
На партизанска после соборна имаш мењачница. Незнам за провизии.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каде може да се мења крипто за кеш кај нас, и колку кошта ?
За помали суми е 5%На партизанска после соборна имаш мењачница. Незнам за провизии.
Имаш у coinprime, ама мора да прајш binance акаунт (5% е до 100 евра мислам, над 10 000е е без феес). На друго место мислам у мавровка има, ама не знам како шиптарте работат.каде може да се мења крипто за кеш кај нас, и колку кошта ?
Етф со крипто валути имам сретнато и место да издава акции издава токени ако мислиш на тоа. А за купување на крипто от етф зошто да не, немаш ризик од ризични биткоини(дарквеб користени шо се у црна листа на бајненс) сеа зависи по која цена ќе ги купиш.Што мислите за крипто преку етф?
Наједноставно ми е етф зошто парите ми се на странска брокерска сметка. Не сакам да ги префрлам на трансакциона да не ме замараат од УЈП. Мислам да земаа акции од ЕТФ кој има само крипто како средства. Исто како да купиш акции од фирма. Само ова е фонд.Имаш у coinprime, ама мора да прајш binance акаунт (5% е до 100 евра мислам, над 10 000е е без феес). На друго место мислам у мавровка има, ама не знам како шиптарте работат.
Автоматски споено мислење:
Етф со крипто валути имам сретнато и место да издава акции издава токени ако мислиш на тоа. А за купување на крипто от етф зошто да не, немаш ризик од ризични биткоини(дарквеб користени шо се у црна листа на бајненс) сеа зависи по која цена ќе ги купиш.
Е тоа да видиш онлајн, ја неам сретнато реномиран ЕТФ шо нуди такви услуги.Наједноставно ми е етф зошто парите ми се на странска брокерска сметка. Не сакам да ги префрлам на трансакциона да не ме замараат од УЈП. Мислам да земаа акции од ЕТФ кој има само крипто како средства. Исто како да купиш акции од фирма. Само ова е фонд.
Очекувам за месец два да има бул маркет краткорочен на биткоин и етериум окулу 6-9 месеци.
Pa zavisi kolkav pad ocekuvas da ima, od 50+k na cirka 35k za mene e padСпоред аналитичарите се очекуваше пад, но сеуште се нема случено.
Мислам дека пред НГ пишуваше дека ке паднеле на пола во ледните 6+ месеци?Очекувам за месец два да има бул маркет краткорочен на биткоин и етериум окулу 6-9 месеци.
Од прилика така бил влегол сега на дипови или во следнов месец, 2, можеби 3 ако опаѓа уште. Од 68000 падна на 40000 за 3-4 месеци.Ocekuvas za 1-2 meseci da pocne da rasne i toj trend da prodolzi vo slednite nekolku meseci ako dobro te razbrav
Pa zavisi kolkav pad ocekuvas da ima, od 50+k na cirka 35k za mene e pad![]()