Криптовалути - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
каде може да се мења крипто за кеш кај нас, и колку кошта ?
Имаш у coinprime, ама мора да прајш binance акаунт (5% е до 100 евра мислам, над 10 000е е без феес). На друго место мислам у мавровка има, ама не знам како шиптарте работат.
Автоматски споено мислење:

Што мислите за крипто преку етф?
Етф со крипто валути имам сретнато и место да издава акции издава токени ако мислиш на тоа. А за купување на крипто от етф зошто да не, немаш ризик од ризични биткоини(дарквеб користени шо се у црна листа на бајненс) сеа зависи по која цена ќе ги купиш.

Имаш у coinprime, ама мора да прајш binance акаунт (5% е до 100 евра мислам, над 10 000е е без феес). На друго место мислам у мавровка има, ама не знам како шиптарте работат.
Автоматски споено мислење:

Етф со крипто валути имам сретнато и место да издава акции издава токени ако мислиш на тоа. А за купување на крипто от етф зошто да не, немаш ризик од ризични биткоини(дарквеб користени шо се у црна листа на бајненс) сеа зависи по која цена ќе ги купиш.
Наједноставно ми е етф зошто парите ми се на странска брокерска сметка. Не сакам да ги префрлам на трансакциона да не ме замараат од УЈП. Мислам да земаа акции од ЕТФ кој има само крипто како средства. Исто како да купиш акции од фирма. Само ова е фонд.

Наједноставно ми е етф зошто парите ми се на странска брокерска сметка. Не сакам да ги префрлам на трансакциона да не ме замараат од УЈП. Мислам да земаа акции од ЕТФ кој има само крипто како средства. Исто како да купиш акции од фирма. Само ова е фонд.
Е тоа да видиш онлајн, ја неам сретнато реномиран ЕТФ шо нуди такви услуги.
Види странскиве комерцијални банки може статијава да ти помогне. Иако после тоа шо имаше 10 000 долари пад од инвестициските фондови (500 милиона шо ги продадоа у една ден) може и да го имаат сменето ставот.

Колку кошта да ставиш НФТ, 10к-колекција на продажба? Некој?

Очекувам за месец два да има бул маркет краткорочен на биткоин и етериум окулу 6-9 месеци.

Очекувам за месец два да има бул маркет краткорочен на биткоин и етериум окулу 6-9 месеци.

Ocekuvas za 1-2 meseci da pocne da rasne i toj trend da prodolzi vo slednite nekolku meseci ako dobro te razbrav

Според аналитичарите се очекуваше пад, но сеуште се нема случено.
Pa zavisi kolkav pad ocekuvas da ima, od 50+k na cirka 35k za mene e pad :D

Ocekuvas za 1-2 meseci da pocne da rasne i toj trend da prodolzi vo slednite nekolku meseci ako dobro te razbrav

Pa zavisi kolkav pad ocekuvas da ima, od 50+k na cirka 35k za mene e pad :D
Од прилика така бил влегол сега на дипови или во следнов месец, 2, можеби 3 ако опаѓа уште. Од 68000 падна на 40000 за 3-4 месеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom