Криптовалути - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Заработката оди од 117$ до 4140$+ месечно
За повеќе информации, обавезно пишете ми во приватна порака
Аплицирај сега . https://home.grapefruitmedia.top/register/119111198

Откако ќе се регистрирате, контактирајте ме, бидејки мора да бидете додадени во групата на телеграм и европската и балканската, и доколку одлучите да се регистрирате, обавезно пишете ми во порака за да знаете што и како понатаму
https://t.me/oninxvon
или @oninxvon

Важно ❗❗❗
Според правилата на компанијата, откако ќе се регистрирате, мора да бидете член во телеграм групата на Grapefruit Media и да учествувате во нејзините активности, да објавувате screenshot на вашата дневна заработка и screenshot од повлекување на заработката од Grapefruit Media на вашиот Binance account

Вака значи, ќе ви пратам видео, буквално се е објаснето, работата функционира
Ако некој се одлучи да се регистрира, обавезно да ми пише, за да бидете додадени во групата на телеграм
Има и балканска и европска група
Во видеото е се објаснето, како се извршуваат задачите, како се купуваат USDT на Binance, како се купува членство и како се повлекува заработката од Grapefruit Media на вашата Binance сметка

Еве го видеото

IMG_20220424_044204.jpgIMG_20220424_044152.jpg

Еве ги моите први извадени пари од криптовалути :icon_mrgr: и тоа преку Grapefruit media.
Screenshot_2022-05-05-14-19-05-779_com.webapp.hl.golden.jpg

Еве ги моите први извадени пари од криптовалути :icon_mrgr: и тоа преку Grapefruit media.
Прегледај го приврзокот 331270
нека ти се множат другар се надевам ке го покриеш минусот пред да се руши пирамидата и ако имаш инфо те молам сподели зошто основиот сајт не работи

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 331270
Namaluvaat poeni i potoa ke zemas 30% pomalku od toa sto go zemas sega..na moja drugarka taka i se sluci
Автоматски споено мислење:

Namaluvaat poeni i potoa ke zemas 30% pomalku od toa sto go zemas sega..na moja drugarka taka i se sluci
T e. Samo 30% ke zemas a 70% pomalku

T e. Samo 30% ke zemas a 70% pomalku

Така е, целта им е да носиш што повеќе нови членови, доколку не носиш ти паѓа скорот.

нека ти се множат другар се надевам ке го покриеш минусот пред да се руши пирамидата и ако имаш инфо те молам сподели зошто основиот сајт не работи

Така е, целта им е да носиш што повеќе нови членови, доколку не носиш ти паѓа скорот.
значи пирамида, нема нови членови крајот се ближи

значи пирамида, нема нови членови крајот се ближи
Па засега има 3100 во европската група, гледам дека бројката секојдневно се зголемува, но да така е се е коцка и еден ден ќе пропадне. Единствено нешто што дели кај оваа пирамида е дека имаат многу повеќе труд вложено за разлика од некои други. Имаат своја апликација, другите немаат. Имаат презентации на Телеграм групата секоја вечер преку Зоом, значи ги гледаш луѓето,не се кријат како останатите со фејк профили.

Па засега има 3100 во европската група, гледам дека бројката секојдневно се зголемува, но да така е се е коцка и еден ден ќе пропадне. Единствено нешто што дели кај оваа пирамида е дека имаат многу повеќе труд вложено за разлика од некои други. Имаат своја апликација, другите немаат. Имаат презентации на Телеграм групата секоја вечер преку Зоом, значи ги гледаш луѓето,не се кријат како останатите со фејк профили.

cekaj, te ebat. znaes deka te ebat ama ok e dur proaga duri i dobro e deka mozes da gi vidis?

ne me sfakaj gresno teraj dur se pravi pari ama da nema placki na kraj. ako veke vnesuvas luge kazi im da si znaat posle da ne te krivat.

cekaj, te ebat. znaes deka te ebat ama ok e dur proaga duri i dobro e deka mozes da gi vidis?

ne me sfakaj gresno teraj dur se pravi pari ama da nema placki na kraj. ako veke vnesuvas luge kazi im da si znaat posle da ne te krivat.
Па нормално што има сигурно во животот освен смртта ? И продавница да отворам за долен веш кој ти гарантира дека нема да пропадне ?

Па нормално што има сигурно во животот освен смртта ? И продавница да отворам за долен веш кој ти гарантира дека нема да пропадне ?

edno e da propadne zasto ne si napravil asalen plan/analizi, te bojkotirale musterii itn drugo e svesno da vlagas u rizik kade znaes deka e prevara.

edno e da propadne zasto ne si napravil asalen plan/analizi, te bojkotirale musterii itn drugo e svesno da vlagas u rizik kade znaes deka e prevara.
Не те негирам воопшто, свесно сум се зачленил на линкот од дечкото погоре и сум вложил одредена сума, која што благодарение на членот е помала него ли таа што планирав јас да ја вложам. Дваесет дена ми требаат да дојдам на нула а тоа се 600 усдт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom