Криминалистички серии

• Креатор на темата Креатор на темата pAjo
  • Време на започнување Време на започнување

Омилена крим-серија?

• Miami vice

Гласови: 3 3,5%
  • Nash Bridges

Гласови: 8 9,3%
  • Law & Order SVU

Гласови: 0 0,0%
  • Law & Order Criminal Intent

Гласови: 2 2,3%
  • CSI LV

Гласови: 19 22,1%
  • CSI NY

Гласови: 3 3,5%
  • CSI Miami

Гласови: 20 23,3%
  • NCIS

Гласови: 10 11,6%
  • Monk

Гласови: 6 7,0%
  • Друга (ќе наведам во пост)

Гласови: 15 17,4%

• Вкупно гласачи
    86
А да не глумите форумски шефови? Ако најдете иста тема, дајте линк на некој од модераторите и они ќе ги спојат. Вака џабе пишувате, ем мислењето ќе ви биде избришано, ем во одредени случаи може и бан да си заработите.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?13392-%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8

now what?

Барем јас,како еден од филмоманите на форумов напамет го знам овај подфорум...

И зошто тој што ја отвора темата прво не разгледа бар до 2-3 страна дали е дупла па после нека отвора...

The Mentalist

steve-3.jpg

Незаменлива за мене.

LOL Никој не ги спомнал The Wire, и Sopranos, резил! :(

Мило ми е што не е спомната. Све е аматерско во споредба. Can't touch this статус има Sopranos. Literally, a fucking masterpiece.

Единственaта серија која на Имдб, ја споредуваа со Сикс Фит Андер, зборам за сериозни членови сo репутација и филмски критичари, не за дечишта нели :)

Прашај го Exlexmk што му се случи :icon_lol:

Све е аматерско во споредба.
orly?

Ако ме прашаш мене, никогаш сум го немал чувството дека Сопранови е ремек дело. Не велам дека е лоша или слично, ама некако ми е... преценета.

Јас мислам дека е подценета ...Али тоа е се работи за вкусови...

Брат воздржи се од вакви коментари, жити мене :)

Кога ќе размислам подобро, не вредат расправи ова е подобро ова не, ниту обични коментари не вредат. Ништо не добиваш. Секој си гледа тоа што си сака.
Како [thread=47799]конзолашкине фанбојци[/thread], оваа ексклузива е поарна, онаа е поарна.

Аларм за кобра 11

orly?

Ако ме прашаш мене, никогаш сум го немал чувството дека Сопранови е ремек дело. Не велам дека е лоша или слично, ама некако ми е... преценета.

You did not just go there..

Добивам впечаток некогаш дека имаш вкус, специфичен но сепак вкус, познавање. Но кога ќе прочитам такво мислење од тебе, случајов за Сопранови, а ја браниш 24 како ти да си Џек Бауер, i am performing facepalmheaddesk.

You did not just go there..

Добивам впечаток некогаш дека имаш вкус, специфичен но сепак вкус, познавање. Но кога ќе прочитам такво мислење од тебе, случајов за Сопранови, а ја браниш 24 како ти да си Џек Бауер, i am performing facepalmheaddesk.

Тоа беше во смисла не би ја ставил прва, ама не би имал проблем да ја ставам 10та. Цела ја немам гледано за да ја ставам на конкретно место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom