Криминалци и криминални групи во МК

Документите (доколку се вистински документи) беа сите доставени од Ване Цветанов дописи до него за потврда на имотна состојба на извесни лица. Единствен интересен документ беше НАВОДНИОТ документ од Унгарија за тоа колку пари лицето имало со себе на граница. Тоа што е уште поинтересно е сега да праша било кој да инсистира да добие официјална потврда од Унгарија нема да добие такво нешто. Зошто? Затоа што така функционира светот. Неколку саати после ова ги замеша бодо хомбах, јоханес хан, цане суботич и не знам уште кој. Научна фантастика. И каква врска има тоа со мене како граѓанин на РМ не знам.
Факт е дека наводниот новинар случајно ги доби овој фамозен хард диск ден после апсењето на неговиот доушник - чауш. Е сега на тебе и на другите им оставам да проценат колку е тоа сомнително несомнително и тн. Ако не препознаваш дека З.Б. работи за одредени интересни групи не можам да ти помогнам. Ова е толку валкана игра што во неа секогаш победува тој што ќе успее да го придобие јавното мислење. Еве оваа интересна група (која и да е позади З.Б. а мислам дека повеќето заврпшија во затвор а не знам за кого точно одработувале) проценила дека преку З.Б. и неговиот наводно искрен профил на фејсбук и самофинансиран сајт и самофинансиран стан во нови сад ќе придобие луѓе на своја страна. Ама некако не им успеа планот.

Брутус, по твоја логика - криминалците за кои што пишуваше З.Б и кои што се спомнати во темава не се уствари криминалци туку поштено си ги заработиле парите со капитал што макотрпно го стварале низ годините така :)?

Или мислиш само за политичките криминалци што истиот ги споменува :P?

Брутус, по твоја логика - криминалците за кои што пишуваше З.Б и кои што се спомнати во темава не се уствари криминалци туку поштено си ги заработиле парите со капитал што макотрпно го стварале низ годините така :)?

Или мислиш само за политичките криминалци што истиот ги споменува :P?
Не знам јас за кои криминалци зборувал, пишував за последната објава која тука некој ја споделил. А едно е јас и ти да правиме муабет овде а друго е на суд да докажеш. Во моментов во Америка има мафијашки семејства чии членови се на слобода, Сите знаат што прават ама властите собираат докази со години за да може да направат случај.

Не знам јас за кои криминалци зборувал, пишував за последната објава која тука некој ја споделил. А едно е јас и ти да правиме муабет овде а друго е на суд да докажеш. Во моментов во Америка има мафијашки семејства чии членови се на слобода, Сите знаат што прават ама властите собираат докази со години за да може да направат случај.

Да, само што во Америка има КАКВО-ТАКВО судство - кај нас нема никакво пошто да имаше ќе лежеше затвор барем еден од споменативе во темава.

Да, само што во Америка има КАКВО-ТАКВО судство - кај нас нема никакво пошто да имаше ќе лежеше затвор барем еден од споменативе во темава.
Ех сега, ај да не отварам од почеток. Еден куп од тие битанги се во затвор, нормално се создадоа нови на нивно место ама секој малку упатен ќе ти каже дека денес не е како што беше порано. Банди тепачки и тн. Све е под "контрола":)

Ех сега, ај да не отварам од почеток. Еден куп од тие битанги се во затвор, нормално се создадоа нови на нивно место ама секој малку упатен ќе ти каже дека денес не е како што беше порано. Банди тепачки и тн. Све е под "контрола":)

Не брат, не се.

Ја последниве 10 години слушам за едни исти фаци рекетари и мафијаши и никој од нив нема отидено во затвор. (Освен еден од нив што наводно лежеше робија (се сунчаше во странство).

Не брат, не се.

Ја последниве 10 години слушам за едни исти фаци рекетари и мафијаши и никој од нив нема отидено во затвор. (Освен еден од нив што наводно лежеше робија (се сунчаше во странство).
Нинџа? :-) каков лик....

Чисто онака да се потсетиме ... Дотичниот тврдеше дека и Тоше Проевски е жив , и се крие во манастир во Шпанија. Наводно ја лажирал својата смрт , оти Грујо сакал да го апси. :pos:

Чисто онака да се потсетиме ... Дотичниот тврдеше дека и Тоше Проевски е жив , и се крие во манастир во Шпанија. Наводно ја лажирал својата смрт , оти Грујо сакал да го апси. [emoji14]os:
taka go prenesea mediumite, inace procitaj malce, tose ne e umren u taj djip i toa utro, razmislite malce vidite okolu vas zaso i kako. ebave makedoncite

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

taka go prenesea mediumite, inace procitaj malce, tose ne e umren u taj djip i toa utro, razmislite malce vidite okolu vas zaso i kako. ebave makedoncite

Ебане македонците , глупи сме јебига не гледаме околу нас зашо и како. :pos::pos::pos:

Шизофреници како Божиновски креираат јавно мислење , пички што се плашат и да стапнат во истата таа држава.

Ебане македонците , глупи сме јебига не гледаме околу нас зашо и како. [emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:
Pa procitaj malce bre, vidi kolku nejasnotii ima okolu toa, i vidi kako coveko go objasnuva toa, kako izlavat albumi sekoja godina, kako preku nego se isprale 4 mil. evra.

И сам знаеш дека не е само он :)

+ мислам дека ние сме једина држава во која што докажани криминалци работат како обезбедување на политичариве :)
Не сум толку мал па може ради тоа не сум во тек. Порано знаев овој во оваа дискотека оној во онаа ректари тепачи и тн. Како и да е мораш да признаеш дека одамна немало некоја тепачка таква мафијашка или пукање а порано имаше редовно и што е уште пострашно немаа никаква разрешница случаите.[DOUBLEPOST=1450982720][/DOUBLEPOST]
Pa procitaj malce bre, vidi kolku nejasnotii ima okolu toa, i vidi kako coveko go objasnuva toa, kako izlavat albumi sekoja godina, kako preku nego se isprale 4 mil. evra.

4 милијарди евра! Да не превртат сите овде во Македонија наопачки и да не истресат нема ни приближно на таа сума да најдат:-)

Документите
После апсењето на фалсификатори кои кај себе поседувале софистицирана опрема за фалсификување, веќе дефакто ниту со вештачење не може да се потврди дали некој документ е фалсификуван. Така да, сите документи (па дури и да се оригинални), веќе заминаа во канализација. Заедно со комуњарско-удбашко-потурската коалиција, која си направи досега невидено самоубиство. Може за некоја деценија да се изучуваат во учебници.

Последно уредено:
После апсењето на фалсификатори, кои кај себе поседувале софистицирана опрема за фалсификување, веќе дефакто ниту со вештачење не може да се потврди дали некој документ е фалсификуван. Така да, сите документи (па дури и да се оригинални), веќе заминаа во канализација. Заедно со комуњарско-удбашко-потурската коалиција, која си направи досега невидено самоубиство. Може за некоја деценија да се изучуваат во учебници.
Само не знам дали остана уште некоја глава од таа змија или сите и ги смачкаа? Според коментариве првични ептен се шокирани:-)

Само не знам дали остана уште некоја глава од таа змија или сите и ги смачкаа? Според коментариве првични ептен се шокирани:)
70 години е градено тоа. Сигурно имаат останато уште многу. Ама денес се значитечно послаби отколку пред година дена. А пред година дена беа очајни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom