Криминалци и криминални групи во МК

Нема да го уапсат, во Србија е под заштита. Дачиќ му е шефче. А шефови на Дачиќ се старите структури на Милошевиќ. Ќе лае уште долго, се поочајно и поочајно.
Луди Милојко тврди дека е под заштита на американската администрација и тие всушност го извадиле од притвор и спречуваат негова екстрадиција во Македонија.

Ќе лае додека не го посети некој од "браќава".

16hqgrq.png

Ќе лае додека не го посети некој од "браќава".

16hqgrq.png
лепо богами, блиску до самиот центар на нови сад.
image.jpg

две адреси имал
REGISTRANT CONTACT

Name: Zoran Bozinovski (5 domains)

Company: Zoran Bozinovski (4 domains)

Address: 33 Kisachka str, Novi Sad, XX, 21000, Rs

Мене не ми е јасно, два пати му ја разбиваат групата што му ги доставува информации.Дел од акцијата Шпиун беше за да се разбие групата околу него што го хранеше со информации, крупни играчи паднаа. Сега вторпат со акцијата фабрика за афери повторно апсат луѓе што биле во континуирана комуникација со Божиновски. А човеков кога го читаш повторно ,,истура" огромна количина на афери и податоци како да не му се пресечени врските. Како му успева тоа?

Мене не ми е јасно, два пати му ја разбиваат групата што му ги доставува информации.Дел од акцијата Шпиун беше за да се разбие групата околу него што го хранеше со информации, крупни играчи паднаа. Сега вторпат со акцијата фабрика за афери повторно апсат луѓе што биле во континуирана комуникација со Божиновски. А човеков кога го читаш повторно ,,истура" огромна количина на афери и податоци како да не му се пресечени врските. Како му успева тоа?
Објасни Inglorious Bastard а има и логика. Ова е систем граден со години, не е тоа една група туку се расцепкани баш ради вакви работи ако уапсат некого другите продолжуваат. Е сега како што одминува време кругот се стеснува па гледаш дека информацииве што сега ги објавува се од дедо ное (прете=но поврзани со снимките). Башка не знам за какви информации зборуваш? Дел се фалсификувани, дел ги добива преку овие извори (секогаш дозирани и изменети) а дел му ги доставуваат самоиницијативно луѓе незадоволни од своите шефови ззатоа што знаат дека он објавува све и го читаат луѓе. Нешто е вистина, нешто не е а нешто е делумно вистинито.

Објасни Inglorious Bastard а има и логика. Ова е систем граден со години, не е тоа една група туку се расцепкани баш ради вакви работи ако уапсат некого другите продолжуваат. Е сега како што одминува време кругот се стеснува па гледаш дека информацииве што сега ги објавува се од дедо ное (прете=но поврзани со снимките). Башка не знам за какви информации зборуваш? Дел се фалсификувани, дел ги добива преку овие извори (секогаш дозирани и изменети) а дел му ги доставуваат самоиницијативно луѓе незадоволни од своите шефови ззатоа што знаат дека он објавува све и го читаат луѓе. Нешто е вистина, нешто не е а нешто е делумно вистинито.
Звучи познато

Мене не ми е јасно, два пати му ја разбиваат групата што му ги доставува информациите.Дел од акцијата Шпиун беше за да се разбие групата околу него што го хранеше со информации, крупни играчи паднаа. Сега вторпат со акцијата фабрика за афери повторно апсат луѓе што биле во континуирана комуникација со Божиновски. А човеков кога го читаш повторно ,,истура" огромна количина на афери и податоци како да не му се пресечени врските. Како му успева тоа?
Информациите не му ги праќаат денес една, утре друга, задутре трета... па ако ги фатат, да пресуши изворот и да престане да објавува.

Има тој инфо и "производи" од "фабрикиве" за наредни 30 години. Плус, не е една фабрика. Еве, нашле машини за фалсификување документи на две места. Кој знае уште колку има.

Да, јас сум Никола и јас првпат ги употребив тие зборови. Претходно никој ги немаше употребено.
Не бе друже, ти си само штабско курирче

Браво дечки, го раскринкавте Зоки.

Тој да ти бил државен непријател број еден, а јас го сметав за кловн на нивото на Мирка.

Секоја чест, ја одбранивте државата, уште еднаш.

Браво дечки, го раскринкавте Зоки.

Тој да ти бил државен непријател број еден, а јас го сметав за кловн на нивото на Мирка.

Секоја чест, ја одбранивте државата, уште еднаш.
Еј таман работа фала да викаш. Тоа е најмалку што може да направиме.

Луди Милојко тврди дека е под заштита на американската администрација и тие всушност го извадиле од притвор и спречуваат негова екстрадиција во Македонија.
Па, ако земеш во предвид дека еднаш америчката администрација јако му ги изебала шефовите преку Јовица Станишиќ, не е чудо тоа да им го прави и денес. Ама тешко дека се свесни за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom