Кремки/Кремци

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Kremcite se fraeri oni se se vazni a ustvari nemat pojma od zivoto se se falat ovoa nosile onoa nosile a najlosi se tie pa sto glumat deka se kremci.:)

d-dust напиша:
Kremcite se fraeri oni se se vazni a ustvari nemat pojma od zivoto se se falat ovoa nosile onoa nosile a najlosi se tie pa sto glumat deka se kremci.:)

Eве, ти пошто имаш појма од животот и ја знаеш универзалната вистина на универзумот, образложи им на лошите кремци некои работи и кажи им да не се праат многу фраери пошто немаат појма уствари! :-)

dobro,spered vas ima li normalni luge,so ne se smizli, snobovi ili kremci/kremki?:lud: :lud: :lud:

Абе ragazza не е една картичка повеке се, а на сите што им сметаат кремците нека се воздржат за некој работи! Подобро да сум кремец, отколку тотална утка!!!!!!!

eci^^^ напиша:
dobro,spered vas ima li normalni luge,so ne se smizli, snobovi ili kremci/kremki?:lud: :lud: :lud:
Секој е различен на свој начин, проблемот е што постојат луѓе кои не можат да ги прифатат поразличните од нив.

eci^^^ напиша:
Нема, wellcome to the club:baeh:

Kremcite se luge koj mislat deka se nekoj i nesto koga se sami vikat zdravo pravat se deka te znaat,ama koga se so drustvo ne te poznavat ama IC.

gOJDO напиша:
gOJDO...ne lupaj gluposti...ziti se:pos: Ima...kako nema (ustvari ...zavisi od definicijata sto si ja imas u glavata sto znaci da si kremec)...ama kako i da e...normalno deka ima lugje koi nema da se pronajdat ni vo edna definicija za kremec. Taka da...IMA lugje koi ne se ni smizli ni kremci:)
P.S. ova od lichno iskustvo ti go kazuvam:)

Anchi напиша:
gOJDO...ne lupaj gluposti...ziti se:pos: Ima...kako nema (ustvari ...zavisi od definicijata sto si ja imas u glavata sto znaci da si kremec)...ama kako i da e...normalno deka ima lugje koi nema da se pronajdat ni vo edna definicija za kremec. Taka da...IMA lugje koi ne se ni smizli ni kremci:)
P.S. ova od lichno iskustvo ti go kazuvam:)

a so podrazbiras ti pod kremci?i kakva ti e definicijata?

gOJDO напиша:

mislam stvarno e za nikade to so lugevo se grupiraat vo nekoi si grupi i se narekuvaat so epten glupavi iminja:pishtoldz :pishtoldz

Мистичен напиша:
Секој е различен на свој начин, проблемот е што постојат луѓе кои не можат да ги прифатат поразличните од нив.

Мене искрено кремците не ми сметет, туку тие сосила шо се прает такви, оние неприродните. Џаст би јорселф, не прај се нешо шо не си..:se_ molam

МаРиНа`Ох напиша:
Мене искрено кремците не ми сметет, туку тие сосила шо се прает такви, оние неприродните. Џаст би јорселф, не прај се нешо шо не си..:se_ molam

А не си помислила дека нив природно им е да се праат нешо шо не се?
Дека тоа уствари е вистинското кај нив?
.....:):)

Goddess of Chaos напиша:
А не си помислила дека нив природно им е да се праат нешо шо не се?
Дека тоа уствари е вистинското кај нив?
.....:):)

ех са.... се додека имитираш некој друг то немојт да е твојата вистинска личност..
прашање на време е кога таквиот ќе се откријат самиот себеси..

МаРиНа`Ох напиша:
и да додам.. Кога одат само до продавница..

Абе не идат они до продавница, чекаат на други нешто да им купат. А зашо не идат до продавница? За комшиите или останатите луѓе да не ги видат дека купиле леб, сок, куќни производи или што знам што, зашо кремецот ќе си вика у себе: „да бе да одам до продавница и сите да ме гледаат што сум купил”. :pos:

А за облеката... да бидат дотерани па макар и до пред зграда, за да не се шират муабети од типот „леле, види го овој како е облечен”, а кремацот ќе си вика у себе: „ако не се дотерам, сите ќе ме гледаат никаков”. :pos:

За шопинг.... од пазарче или од шутка или од некој чкљ места никако, само од реномирани шопинг центри со марка, за утре некој да не им збори муабети од типот „леле, овој од Шутка купува облека или што знам што” :pos:

Ааа и ќе забораев.... начин на однесување..... секогаш се праат како да се над некој, и пример некој тресне некоја глупост, кремацот не се смее, он се смее на сериозни шеги.... бре бреее...... :pos:
Јебига што да се праи..... Сељачана...

I hate them....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom