Кремки/Кремци

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Уште една тема на која некој се теши. Истурете го гневот кон кремците, кремците на бесилка. Да се обесат сите кои идат на шопинг во Солун јавно на плоштад! Замисли ти, Трготекстил, Газела и Чик Куманово отидоа у стечај пошто кремците купуваа во странство наместо да купуваат гардероба од наше производство.

АБЦ сигурно ќе извади теорија дека кремците се производ на Евреите кои заговараат еуро кремот на Нутела да се троши поеќе од оној на Агроплод.

Уозбилете се. Уствари...Димитар е у адолесцентна фаза, и ја го сфатив премногу сериозно.

лоооооооооооол :pos: :pos: :pos: :pos: доста више не можам.... се израсплакав од смеење

kaj nas mnogu pogresno se se tolkuva i svaka poimot krem.kaj nas nema krem toa razbereto kremot ili kremci se lugje koi se javni licnosti od bilo koja oblast i pritoa se mnogu postuvani pretezno nadvor od granicata na sopstvenata zemja imaat pari koi znaat kako pametno da gi potrosat i da si izgradat glamur po koi bi bile prepoznatlivi nasekade.

ova se kremcive i kremkive kaj nas e gola voda:cuc:

темава ми е премногу детска, тинејџерска, за ова се расправавме во 7мо одделение

Dimitarc напиша:
Мистичен, не бе! Точно е дека сум во адолесцентна фаза ама темава ја отворив бидејки сите мешаа шмизли со кремки! Тоа се два различни поима. Тоа што сите шмизли се кремки (барем пробуваат да бидат) тоа е друга работа

I ova pak od iskustvo a??!!!
:)

iskreno od vakvi temi mi e preku glava, jas ne gledam razlika megu poimite smizla-kremka...pa ne znam ova,ona. site tie se vestacka tvorevina na nivniot zaostanat um, koj saka se da napravi se samo da privlece vnimanie i da bide "centar paznja",pa makar da e toa i ona glupavo rastegnuvanje na mastikata...sepak gadno izgleda...a i poimive se tolku gadni sto jas bi gi izbrisal od nasiov recnik

Keш како основа на све
Реума на мозок
Ебам само у фантазијата
Мочам во гаќи од страв
Абер од вистински вредности неам
Црно ми се пише

Офчар напиша:
Keш како основа на све
Реума на мозок
Ебам само у фантазијата
Мочам во гаќи од страв
Абер од вистински вредности неам
Црно ми се пише
aman be :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: neznam ako prodolzam da kisnam sekojdnevno na forumov sigurno ke umram nekoj den od smeenje

inace kremac spored mene e osoba koja si misli deka zivee u Holivud a ustvari e obicna seljacina koja e vlezena u tezok film.odi na soping u solun i kupuva od prodavnici kade sto na maicite markata se gleda i od avion (gledaj sto nosam),idat u kafici po zurki kako vip,poteknuvaat od elitno smejstvo(bogato,ne ceneto) i nego parite go praat ne toa sto go ima vo glavata ili karakterot:icon_lol:

smizlicka напиша:
poteknuvaat od elitno smejstvo(bogato,ne ceneto) i nego parite go praat ne toa sto go ima vo glavata ili karakterot:icon_lol:
sakaf da ti daaam reputacija za ova ali nemozam nema dovolno bravo zrelo mislenje

smizlicka напиша:
inace kremac spored mene e osoba koja si misli deka zivee u Holivud a ustvari e obicna seljacina koja e vlezena u tezok film.odi na soping u solun i kupuva od prodavnici kade sto na maicite markata se gleda i od avion (gledaj sto nosam),idat u kafici po zurki kako vip,poteknuvaat od elitno smejstvo(bogato,ne ceneto) i nego parite go praat ne toa sto go ima vo glavata ili karakterot:icon_lol:

е чекај сеа последново ми е малце :icon_roll . Вака, то шо го имат во главата или карактерот е изградено од парите. Како мојш да речиш дека парите некого го прает а да немаш во предвид карактер или размислување.. незнам.. ај не е битно на сеир сме :icon_lol:

МаРиНа`Ох напиша:
е чекај сеа последново ми е малце :icon_roll . Вака, то шо го имат во главата или карактерот е изградено од парите. Како мојш да речиш дека парите некого го прает а да немаш во предвид карактер или размислување.. незнам.. ај не е битно на сеир сме :icon_lol:
sakav da kazam deka spored niv parite se sve i da toa sto go imaat u glavata i karakterot e "izgradeno" od parite.za zal imam poznanici koi sto se stvarno takvi i sum imala prilika da vidam kako razmisluvaat :icon_lol:
kako i da e nema veze:wink:

awe JA SUM KREMEC JA SUM KREMOT NA SKOPJE NA MAKEDONIJA NA FORUMOV
jebiga nekoj morashe da go skrshi mrazot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom