Креатор

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
Уху супер са Креатор. Трет омилен бенд после Slayer и Death

top si se:D:D omilen thrash bend mi se si zanes i sama :P:pos2:

Уф Креатор,ќе пукнам од мака што нема да ги гледам леле бе,зошто мора у исти ден со Мејден ооо зошто?:(
Servant in heaven,Ghetto war,уствари цел Violent Revolution,Extreme aggression,ех Миле беее :(

Уф Креатор,ќе пукнам од мака што нема да ги гледам леле бе,зошто мора у исти ден со Мејден ооо зошто?:(
Servant in heaven,Ghetto war,уствари цел Violent Revolution,Extreme aggression,ех Миле беее :(

И Imposible Brutality... како нумери ми се омилени :) многу добри гитари :)

Enemy of God :) После тоа да набројам мрсни нумери:

Suicide Terrorist, No Reason To Exist, When the sun burns red, Tormentor, Flag of Hate, Pleasure to Kill, Terrible Certainity, Phobia(Прва песна шо ја слушнав од креатор :)) и уште многу други :) Ама ај да не пишувам цела дискографија од мојот омилен бенд :)

Ааа закон се!! х)))
Violent revolution, Enemy of God, All of the same blood, Phobia, Coma of souls, People of the lie и мн други....х)))

Закон за треш! Најдобри албуми ми се Extreme Agression & Coma Of Souls. Не бев кога беа на Таксират па за тоа сакам да ги донесат пак:)
:music3:

Не бев ни ја ама би идел на секој нивни концерт :) аххх креатор х)

Kreator ми се омилен треш метал бенд.Омилен албум не можам да издовајм од нив сите си се приказна самите за себе.Тој шо не ги слуша Under The Guillotine :pos2:

Aјде и јас да постирам на оваа тема.Пошо ми се омилен треш метал бенд само ќе кажам дека се Страва и дека ми оставија најголем впечаток од се досега што сум слушал.Новиов албум е исто одличен но очекував мнооогу повеќе.Е сега со оглед на тоа дека му е снимен на прва не песна по песна туку цел албум наеднаш тогаш можиме да кажиме дека е супер.Омилена песна ми е Amok run од новиов албум и Enemy of God најдобар албум и најдобра песна од целокупната работа на Креатор.Од овој бенд би ги издвоил Coma of souls и Destroy what destroys you.

Мене последниов ми е како Еnemy of God... само со друг наслов. И не е снимен на еднаш... сниман е песна по песна, чисто кажуваат дека е сниман live што значи дека сите свиреле заедно нормално во различни соби ама ипак све свиреле заедно.. сем некои overdubovi.

За крај

PLEASURE TO.....!!?!?

КИИИИИИИЛ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom