Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај сега и десоец стана , башка теолог и видовит бреееј.
туку батали празни муабети ако си видовит дај кажи некоја комбинација за спортска со коефициент 30...
Жал ми е Владе, и ти си плод на инцест![]()
Целиот диверзитет на земјата најверојатно не започнал од една единствена клетка. Си ги помешал фактите пак, изглеа. Ти влијае ова со Адам.Не сум видовит, туку само ти кажувам дека ако Дарвиновите прикаски се вистина, тогаш целото човештво, вклучувајќи те и тебе, сме плод на незауздан инцест кој траел со милиони и милиони години.
Воопшто не го потврдува тоа. Текстот потврдува дека Создателот им создал на луѓето и животните соодветен околина која го подржува нивниот опстанок.
Не лажи Чорбаџијо. Првите организми (кои постоеле со стотици милиони години) не се размножувале ни одблиску како нас. И денес постојат голем број организми кои не се размножуваат како нас.Истото го проповеда и Дарвинизмот. И според теоријата на еволуција животот настанал со инцест, со таа разлика што додека во Библијата инцесот трае само неколку генерации, според Дарвинистичката хипотеза инцесот трае со милиони и милиони години, со последователни инцеси во секоја генерација. За да се увериш дека животните не разликуваат сестра и братучетка од сосетка, појди во зоолошка и ако ги начекаш во сезона на парење ќе ги видиш твоите братучеди (мајмините) како прават инцест.
Воопшто не го потврдува тоа. Текстот потврдува дека Создателот им создал на луѓето и животните соодветен околина која го подржува нивниот опстанок
Чорбаџија напиша:Жал ми е Владе, и ти си плод на инцест![]()
сепак мислам дека ми должиш едно извинување, јас не навредив никој лично за разлика од тебе пошто баш јас сум спомант и то во навредлив контекст барем за мене
искрено само човек кој е плод на инцес можи вакви зелени да закачи и да му се сосем логични и оправдани а јас сепак повеќе милувам од примат да сум настанат отколку да сум плод на инцес( пу пу скраја да е)
Не го тврдам јас тоа. Моите родители не се блиски роднини, напротив, многу далечни. Се извинувам ако ве навредив со обелодувањето на последиците од верата во Дарвинизмот. Не ми беше тоа намерата. Јас само ја искористив библиската поговорка „Зошто ја гледаш раската во туѓото око, а не ја забележуваш гредата во своето?“
Врати се само една страна наназад и ќе го прочиташ овој твој коментар:
видов што имате дискутирано и ама образложивте да се чудат будалите... искрено само човек кој е плод на инцес можи вакви зелени да закачи и да му се сосем логични и оправдани а јас сепак повеќе милувам од примат да сум настанат отколку да сум плод на инцес( пу пу скраја да е)