Не го тврдам јас тоа. Моите родители не се блиски роднини, напротив, многу далечни. Се извинувам ако ве навредив со обелодувањето на последиците од верата во Дарвинизмот. Не ми беше тоа намерата. Јас само ја искористив библиската поговорка „Зошто ја гледаш раската во туѓото око, а не ја забележуваш гредата во своето?“
Последици од вера во Дарвинизмот?!?
Ного ни се буниш нешто, Чорбаџи!!
Библијата е книгата која тврди дека инцестот е единствениот можен начин (у два наврати и тоа?!? Првпут потоп ради инцест, па после ПАК инцест и масовни 3000-годишни оргии за да се накотиме црни, жилти и бели 6.000.000.000 (оној големиот број))
Од друга страна, „Дарвинизмот“ го тврди
сосем спротивното и предупредува
да не се е*еш со сестра ти, со внука ти, со ќерките, како што промовира (во повеќе наврати) во твојта книга.
Ного сте гимнастичари вие верницитееее... А тек тие ко тебе - креационистите... Вие сте професионални циркуски акробати ко оние кинезите од 3 години што ги тренираат...
Од тебе сум се изначитал најмаестрални квазилогични салта-мортале. Свака част! Симињам капа!
--- надополнето ---
Ова морам да го извадам пак, пошто некој може не го фатил:
Има едно толкување за „добрината“ господова која ја манифестирал при последната маестрална интервенција тука, доле. Имено, пошто ного забегале луѓето и се ебеле браќа, сестри, дедовци и внуки, господ решил
сите да ги подави (и лисје, и мрмоти и комарци и печурки и све факинг остало на планетава) пошто
луѓево генетски веќе се испозаебале.
и што прави дедо боже?
На Ное му вика „Собери од секое.... “ ја знаеме приказната луда, нели, ама муабетот интересен следи после 40 дена (или поише беа, Лет?). Све тоа у арката преживеало, а господ им ветил
нов старт во кој
нема да има гадости како во претходниот!!!
И што направил? ГИ ОСТАИЛ ПАК ДА СЕ ЕБАТ МЕЃУ СЕБЕ?!?! Внук со тетка, брат со сестра и дедо со внука?!?!
АБЕ НИКОЈ ЛИ НЕ ГО ЗАБЕЛЕЖУВА ОВА?!?! Каква идиотска приказна е ова?!?! Чуму потоп кога пак иста дебилштина напраил?!?!