Кражба од кола

• Креатор на темата Креатор на темата Jeansguy
  • Време на започнување Време на започнување
Секако дека ќе докажеш дека се баш твоите.
Тоа барем можам.. Што мислиш зашто од се што однесоа баш за наочарите кревам галама?
13 пара такви наочари има, америчка изработка се и тој модел е дисконтинуиран во 2013 година.
А и да ги видам негде, нема ни да пробам да се докажувам. Ќотек одма без разлика дали е тој крадецот или ги купил...

Аха,ај види го @Stefan-kobe како ги носи и иди тепај го да те видам...

Шала на страна,не ти е крив тој што ќе ги носи,можда му ги шитнале на него,од кај знае он.
Јебига,тоа е.

Хаха јас сварно не знам што толку се палите на мајбах наочарите. Никаква изработка за цените. Бар да беа некои премиум материјали, а не се... Името и знакчето се плаќаат за тие цвикери...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Брат, не сакам да ти го сјебувам расположението уште толку ама убаво ти пиша Kostic. ПИШИ ПРОПАЛО.
Мене 3 пати дома ми влагаа, однесоа златни привезоци што сум ги добивал за МОЈОТ прв роденден. А сега 35 ги имам. Можеби вредат 1000 денари во златара, јас на крадците би им дал 10000 само да ми ги вратат. И не би ги пријавил нигде. Би ги почастил дури... сок , кафенце , ракииче како иде редот нели.. Дојде полиција два пати третиот пат не ни ја викав... ми викаат
полицијата превзема мерки, превзема курац... нити ќе ги видиш, нити па полицијата ќе се замара околу тоа.
Одамна ми е во план да ставам фантомка на глава и со тетеец во рака да им влезам на банкиве низ Скопје. Знам дека полицијава ни е таква ко што е,и не се секирам, знам дека ќе ме фатат,
Ќе ме фатат? Ама ќе ме фатат за онаа работа доле само....
Друг пат стави аларм јебига, нека свири, ќе киднат ваљда. Не се надевај на полицијата наша.. ништо нема да ти помогнат... Дури по сета таа нервоза што ја имаш во тој момент, полицијата ќе те дрка и замара и нервира па дури и ќе ти се дере на тебе. Ако види дека си нервозен и дека ти е криво за тоа што ти е украдено.
Да го најдеш украденото нема никогаш, опрости се од тоа... полицијата скопска најмалце ќе ти помогне за тоа, ама ова нека ти биде школо за друг пат да припазиш.. кај и што оставаш......
Банка пробувај да ограбиш само кебапи немој![DOUBLEPOST=1467216435][/DOUBLEPOST]
Накај 7-8 ми ја опљачкаа колата на паркингот кај зоолошка, кај стариот влез кај рампата. Собрале ранец, документи, пари што нашле ама најстрашното за мене се наочарите за сонце што ги опнале.
Бев си пријавив у полиција и се тоа ама има ли некој вакво искуство?
Што да праам? Да висам по огласи да чекам да ги објави некој наочарите? Купи продај групиве по фб... Спремен сум и да си платам за информации за ова...
Жал ми е но не се надевај на полицијата, мене пред година и пол ми ги извадоа тркалата од колата, имаше отисоци од цела рака каде што се потпрел додека ги ваделе и дојде полиција да ги земе отисоците, направија и слики, се порадував со надеж дека како на CSI ќе го најдат сторителот, но поле година и пол ни абер ни глас, изгледа прво го чистат избирачкиот список, па потоа ќе пуштат во базата да пребарува отисоците на арамијата, вака можи и умрен да излези дека ги извадил.

Пушти слика од наочарите, да видиме ние обичниве смртници што носи елитата од Македонија.

Па добра идеја, ако имаш слики за нив, објави ги чим се толку ретки, барем неранимајкото нема да може да ги носи....

Па добра идеја, ако имаш слики за нив, објави ги чим се толку ретки, барем неранимајкото нема да може да ги носи....
И ние ако го видиме да можеме да го истепаме.

Какво тепање ќе биде тоа ако ги видам наочарите некој да ги носи. Не прашувам, не гледам машко/ женско/ големо/ мало... Леле лелееее

Е со тепање ќе завршиш работа, ќе ти стегни една тужба и кај без наочари па и еден куп пари ќе се нацрташ

Фала на сите џа грижат и советите а и на генијалците со сарказмот и смешките :)
Го најдоа копилето од полиција и среќа не ги шитнал наочарите.

Фала на сите џа грижат и советите а и на генијалците со сарказмот и смешките :)
Го најдоа копилето од полиција и среќа не ги шитнал наочарите.

Sve ti vratija?

Потрошил 700 денари, наредил некој фиш...

Потрошил 700 денари, наредил некој фиш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom