Краj на преродбата - кризата пристигна и во Македониjа?

• Креатор на темата Креатор на темата Du
  • Време на започнување Време на започнување
и тоа шо велиш. Од кога СДСМ ја приватизира и уништи македонската индустрија и економија, многу тешко ќе се оправаме, а уште потешко со сите СДСмовски опструкции и сплеткарии на сите оние кои нешто сакаат да поправат во Македонија и да ја придвижат државава напред, како новава Влада.
Лол СДСМ ова СДСМ она, а штетите ги глеаме токму од фирмите кои се приватизирани во време на ДПМНЕ.. Окта ја загадува целата околина, ја контролира цената на нафтата која иако денес од 150 е на 50 долари за барел, кај нас се продава за само 20% помалку. Човече трета година по ред, имаме крајно лоша економија и цело време си се тапкаме по рамо, ќе не биде ќе не биде - трета година по ред имаме буџет над 2 милјарди евра еве вгодина ќе имаме скоро 3 милјарди и за тоа нормално е виновна СДСМ, како и за војната во Ирак нели....

Сфатете веќе еднаш Социјалдемократскиот сојуз е историја за Македонија, не е на власт веќе трета година, трета тешка година оваа земја тоне и тоне и не заради СДСМ туку заради оние кои ги влечат потезите, па и врапчината знаат дека 3 години се доволни да создадеш нешто, но и да уништиш нешто, кај нас по се изгледа е ова второто. Тешко народот Македонски.

Лол СДСМ ова СДСМ она, а штетите ги глеаме токму од фирмите кои се приватизирани во време на ДПМНЕ.. Окта ја загадува целата околина, ја контролира цената на нафтата која иако денес од 150 е на 50 долари за барел, кај нас се продава за само 20% помалку. Човече трета година по ред, имаме крајно лоша економија и цело време си се тапкаме по рамо, ќе не биде ќе не биде - трета година по ред имаме буџет над 2 милјарди евра еве вгодина ќе имаме скоро 3 милјарди и за тоа нормално е виновна СДСМ, како и за војната во Ирак нели....

Сфатете веќе еднаш Социјалдемократскиот сојуз е историја за Македонија, не е на власт веќе трета година, трета тешка година оваа земја тоне и тоне и не заради СДСМ туку заради оние кои ги влечат потезите, па и врапчината знаат дека 3 години се доволни да создадеш нешто, но и да уништиш нешто, кај нас по се изгледа е ова второто. Тешко народот Македонски.

Edinstven sekoja ti e na mesto sekoja cest na postot, a jas samo mozam da dodadam:

24\7
Propagjanjeto Prodolzuva

Vlada Na Nikolco Gruevski

:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Сега слушам вести на А1 дека денеска Македонија била претставена како една од најдобрите земји за инвестиции во Европа можда и најдобра, така да се очекува сега да има инвестиции од Американциве па ке видиме што ке биде. Ама се сомневам дека Македонија може да има некакви проблеми во врска со светската економска криза...:toe::toe:

Плус тоа не ги кривете политичките партии не се ни тие многу криви што Македонија е мала земја и што нема доволно инвестиции и "талент" политичари...Се сомневам дека некоја од партиите (македонски) сакаат да си ја видат сопствената држава во бездна...

Сега слушам вести на А1 дека денеска Македонија била претставена како една од најдобрите земји за инвестиции во Европа можда и најдобра, така да се очекува сега да има инвестиции од Американциве па ке видиме што ке биде. Ама се сомневам дека Македонија може да има некакви проблеми во врска со светската економска криза...:toe::toe:

Плус тоа не ги кривете политичките партии не се ни тие многу криви што Македонија е мала земја и што нема доволно инвестиции и "талент" политичари...Се сомневам дека некоја од партиите (македонски) сакаат да си ја видат сопствената држава во бездна...

Ма тоа беше средба организирана од македонската организација таму 2025 и немаше други земји во конкуренција затоа беше најдобра. А да Грујо најде инвестиции, ќе се инвестира во софтверски решенија т.е. владата ќе плаќа а Интел ќе "инвестира" некое програмче за едукација на младите.

Ne svakaat , ako svatat treba ili da se samoubijat ...kako site VISTINSKI Maskedonski patrioti koga ke ja utnat rabotata, .............ili da ja duvnat vo trloto na Ljubco......, pogolemiot problem e sto narod ne svakja, iako i da svati nisto ne mu vredi...:)
go staile veke vo rerna... :)

Kraj na prerodbata e naslovot.Mozeme li da zboruvame za kraj,koga prerodbata voopsto i ne e zapocnata.Od zborovi do dela,malku mu bea 3 godini na Premierot.Narodot ne moze poveke da ceka.

Свирати флауту и дириговати оркестром није исто.

aitken.jpg

А зошто треба тоа нас да не интересира?

brankomarkomanko dete na udbash?

не тропај глупости пријателе.ако зборуваме за удбаши прешај го Бичиклиски кој е бил дедо му.главен удба мајстор од штип па на исток до граница.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom