Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ste popustile,a?!mn golemi mazista ste bile,sto vi stana sega?!ili se potrosi rakijata?!kamiondziite barikadile samoiniciativno,bez nalog od vladata,magistralen pat?!ne ve interesirale i ne vi bile problem 1mil $ gubitok dnevno?!kaj ste baknele raka sega,ili pod koja rabotna masa kleknale vasive?Taqi bil nepismen?!ili Grujo bil po tvrdoglav od Kusari-Lila?!sto znaete vie za zenskava poveke?!Kosovo ne bila drzava,bila protektorat?!so priznavanje na 100+ drzavi,PROTEKTORAT?!sega nema poveke kurcenje na prazno,ostanavte so prst na usta.Kosovo ne e realnost,dobivte dobra slakanica,sleden pat soberete pamet i letajte nisko.
PS:ako nekoj se uvredil,ne zemete mn pri srce,albancive na forumov dovolno navredi 'progoltale',osobeno na temava so pogrdni zborovi od povekete clenovi na diskusijava.
Џе си бе јаране, уште ти фалеше на темава, дај еден милион?
Ne sum falel ja,falese samo realnost i nepristrasnost,smirena i ladna glava,ne cukanje u gradi.vas vmlovski patrioti sega ve nema
Ne sum falel ja,falese samo realnost i nepristrasnost,smirena i ladna glava,ne cukanje u gradi.vas vmlovski patrioti sega ve nema
Ти вака како реален и непристрасен да принесеш доказ за милионите кој ги изгуби Македонија, нешто имаш на писмено, ф-ри, про-фа?
Богами како изрипа на темава како сега да се вратил во Косово пеш од понеделникот.Аман сега и ти, у подрум го праќаш да бара по регистри.
Не го мачи човекот, идел пешки од Блаце![]()
Де кажи? Човеков уморен дури сега стигна дома ни се сипа на темава партали не направи.Пешевски прееска се фалеше дека ке опстанеме на тоа дека нема попуштање, а нешо друго слушнав ако е точно, нека се фрлат од новите згради на левата страна на вардар![]()
http://www.24vesti.mk/vladata-ja-ukina-merkata-za-usloven-uvoz-na-brashno
не знам колку може да му се верува на изворот ама....бед филм ме маааа
--- надополнето: 13 септември 2013 во 20:49 ---
Штом се случи тоа според владини извори ќе биде повлечена и одлуката за патните такси
пешевски прееска убаво рече, Првен косово нека спушта рампа па она за таксите ке го повлечеме, тоа поштујем....
а за визи шо праиме![]()
Им дигна атмосфера на пријателиве, гарант со нозете во леѓен од долгиот пат очекуваа некоја друга вестhttp://www.24vesti.mk/vladata-ja-ukina-merkata-za-usloven-uvoz-na-brashno
не знам колку може да му се верува на изворот ама....бед филм ме маааа
--- надополнето: 13 септември 2013 во 20:49 ---
Штом се случи тоа според владини извори ќе биде повлечена и одлуката за патните такси
пешевски прееска убаво рече, Првен косово нека спушта рампа па она за таксите ке го повлечеме, тоа поштујем....
а за визи шо праиме![]()