Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
одете на форумот за селектори видите ги програмите:smir: и гласајте за кој сакате

Ајсшутер што одлучи.
Ќе го играш или не пошто може место тееб некој друг да го земе тимот и да развиваме млади играчи.

Ќе влечам само млади играчи може ќе купам и тренер понатаму ќе видам инаку не играм веќе за горни места сигурно и ќе отпаднам од лигава ама барем добри пари ќе земам имам сала 10.000 места плу 3200+ фан клубот значи ќе влечам само и ќе земам 2-3 играчи со по 20.000 скил колку да можат да ги играат утакмиците инаку моментална понуда на сите што се ставени на маркет е 2.379.209 милиони ама сигурно ќе оди 6.000.000+

Ќе влечам само млади играчи може ќе купам и тренер понатаму ќе видам инаку не играм веќе за горни места сигурно и ќе отпаднам од лигава ама барем добри пари ќе земам имам сала 10.000 места плу 3200+ фан клубот значи ќе влечам само и ќе земам 2-3 играчи со по 20.000 скил колку да можат да ги играат утакмиците инаку моментална понуда на сите што се ставени на маркет е 2.379.209 милиони ама сигурно ќе оди 6.000.000+

Ај прифати ппријателската чим имаш 10000 седишта.

Салбо некако темава активна а.
Вчера пораз од брат ми 21 разлика.Моиве не знаат да шутираат.Дегенирици.

Победив на гости кај КК Горани Баскет,ич не сум задоволен од утакмицата,цели три четвртини се мачев,губев додека почна последната.Дури тогаш се разбудија и направив серија 0-15 и толку.Тепав значи 10-11 разлика.

Неможам да не пишам на темата тоа што ви пишав дека се откажувам од Чаразај не е точно туку ми ги банираа тимовите:):)И сега имам нов тим добро е што ме стави во 2.1 лига Струмица001 толку имав да кажам.:helou:

Епа значи имав големи понуди за владан демјенски така да го продавам мојот најдобар млад играч Vladan Demjanski Ве молам ако ви се допаѓа не штедете на пари!

Епа значи имав големи понуди за владан демјенски така да го продавам мојот најдобар млад играч Vladan Demjanski Ве молам ако ви се допаѓа не штедете на пари!
Браво бе опинче едно, ќе се обидам да го земам:helou:

Море брат или земи играј на Бид оти нема време или оди крој лозја
moz-screenshot.jpg

Ја мислам да лупнеш сеа за трансфер 300.000 па после ке видиме ајде губитниче ставај :)
ИИ поздрави ги лозарите!

Пак каснат,нема да биде многу ама не е тоа тоа...

Салбо некако темава активна а.
Вчера пораз од брат ми 21 разлика.Моиве не знаат да шутираат.Дегенирици.

Слабо е.

Форумот на чаразај се разработи многу повеќе, сите пишуват таму.

видете неможам да ја играм утакмицата :)
Дали го праи истово и кај вас глејте со дада таму нема Лајв или Резултат Ват А Фак
63182849.jpg

Често е така де, каснат утакмиците.

57:37 против АБА, презадоволен сум, затоа што со АБА увек тешко ми иде, еве сега малку повисока победа.
14:1 го добив првиот период и после се беше полесно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom