Да ти кажам право и јас размислувам за ова..Може ќе се откажувам од играва и јас досадна ми стана веќе ..
И двете се тапа не ми се играат незнам оти, само ерепублик ми е интересна. деновиве ќе одлучам дали ќе ја играм или не ама тешко ..Да ти кажам право и јас размислувам за ова..
Иако сум во Суперлига и имам солидно тимче, ептен досадно и монотоно е, веќе не се ни логирам толку често како порано... basketsim ми е многу подобра од оваа.
Aбе и мене basketsim ми беше поглупа, ама со тек на време сфатив..И двете се тапа не ми се играат незнам оти, само ерепублик ми е интересна. деновиве ќе одлучам дали ќе ја играм или не ама тешко ..
Готово сите играчи се ставени за продавање некои се по 1.000.000 почетна барем нека земе пари тој што ќе го наследи тимов а повеќево се ставени како почетна 0 ако им треба на некои што ја играат играва нека зимаат.Aбе и мене basketsim ми беше поглупа, ама со тек на време сфатив..
А иначе и ерепублик ќе ти здосади, ваквите игри се играат на одреден период...
Ќе го послушам Кирца ќе земам 15/16 годишни и ќе влечам секоја недела ..
Нема проблем бе тешки да извадам после лесно ќе биде.Ама ако извадиш некој 20000 15 години даваш 10 милиони мене.
Ја те премислив сепак
Епа дај стај го тој што си го извлекол на трансфер листа...ако не му се дигни многу цената би можел да го земамНе бе каква грешка досадна ми е играва веќе.
Го ставив почетна 0 инаку висок е бајги ама 100 кила.Епа дај стај го тој што си го извлекол на трансфер листа...ако не му се дигни многу цената би можел да го земам