Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ред девил ај да беше на полувреме толку или на трета али на крај.Очекував повеќе кошеви.
Јас сум презадоволен бидејќи изгубив САМО 17 коша од Колибри.Требаше да биде+30 бидејчи играв комбиниран тим.Како и да е солидна утакмица.Следни две очекувам да победам со тиквеш и лајн оф куманово.

Победив без примен кош:vozbud::vozbud::vozbud:
20-0 службено против Ајсшутер,2-0 скор имам,ќе биде добро 0-та да ја задржам што повеќе.

Купив само највеќе 17 годишни другите ги отпуштив. И мислев ќе се намести обично тактикава како било ама требало јас ама ме мрзеше.

Водев 109-37 против Струмица001 (Акси),ама снема играчи поради лични грешки и утакмицата заврши 20-0 службено.
Во сабота играм против Бутел 1 очекувам нова победа:)

Водев 109-37 против Струмица001 (Акси),ама снема играчи поради лични грешки и утакмицата заврши 20-0 службено.
Во сабота играм против Бутел 1 очекувам нова победа:)

Aма, кој победи слузбено ти и тој???!!!:helou:

Aма, кој победи слузбено ти и тој???!!!:helou:
Па очигледно дека јас снема мислам дека се однесува за мене да се однесуваше за него ќе кажеше снемав.

Пораз од Битолски уништувачи на забава, 74:64, дури и водев, ама последната четвртина ја загубив 23:11. Примо повторно MVP, сезонава од 3 одиграни меча 3 пати MVP, а сепак скорот ми е 1:2.

Исто, скор 1-2. Очекуван пораз од КК Охрид со 24 разлика.

Исто и јас скор 1:2 следен натпревар пак очекувам пораз.

0-3.
Шупациииии се моиве дегенски па ме уби овој со тројки.Иначе иам евтини добри играчи кај мене во тим.Ако сакате млади живо џабе се.

Бутел 1-КК Партизан Драгонс 40-81 конечно добра игра на моите играчи,јака одбрана изиграв,поготово над неговиот најдобар поединец,центарот Кевин Финеи.

Исто и јас 0-3 ама не местев тактика првите утакмици, можеби ќе беше 1-2 :vozbud:
Инаку земав еден играч сега за 10 000 000, SG i PG. Ќе видиме дали ќе го биде, и би требало да почнам да победувам веќе иако ќе биде тешко следното коло со Партизан на гости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom