Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Некој проблем е Акси, регистрирај се пак.

Иначе вечер на сите со среќа во купот, прво коло е, играм со KK Fersped Rabotnicki, доста слаб тим и најслабите ќе ги пуштам малце да не плачат.

Иначе вечер на сите со среќа во купот, прво коло е, играм со KK Fersped Rabotnicki, доста слаб тим и најслабите ќе ги пуштам малце да не плачат.

Mене среќата не ме послужи во националниот куп...Играм со КК Охрид од суперлига...Поразот ми е сигурен само се надевам дека нема да биде многу изразен..Инаку ги ставив младите да играат за да не се уморуваат јаките за џабе...

Па до сга 3 пути се регристрира.

jovanovski so e toa be,davss milionce za kinezot,a ne vrede tolku,ili imas ajle pari ili jak trener:nesum:

KK Partizan Dragons-Smajzeri 81-62
добро е тепав,ваљда идно коло ќе ми се падне некој полесен.

111:24 против Фершпед Работнички. Мој рекорд во постигнати поени на една утакмица и највисока победа ваљда и тоа со ослабен состав. Задоволен сум.
Честито и за вас.

Победа над некој бот со резулат 88-38.Значи во мојот тим немаше ниеден првотимец.Сите дадоа над 10 поени освен еден.Асистенциисите исто скоро и двајца со по 18 скока кои имаа и по 30 рејтинг.Ептен тимска игра ѕверки ми се овие 7 играчи.За една сезона рачунам по 10 милиони да ги шитнам.
7 играчи х 10 милиони = 70 милиони.Ова ако се отствари моја е суперлига.

И јас ако ги продадам играчите по 10 милиони,10 Х 9=9000000
Освајам и Суперлига и Лига Шампиони.
:tv:
се зезам
само напред КИРЦА

И јас победив 84-70. Станчо повторно по 6ти пат МВП, 17 коша, 13 скока, и 3 асистенции. Досаден е веќе.:vozbud:

Иначе гледам рејтингот минатата утакмица му бил 37.

Јас играв против еден бот и тепав со 110-29, рекорд ми е ова, а и не играв со најдобрите играчи.

Според вас, колку вреди овој играч?

Team Name: КК Тиквеш-Кавадарци Fame: Barely Known Suggested Positions: Shooting Guard
Point Guard
Form: 5 Age: 17
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 178
Weight: 84 Skills Index: 26.709
Salary: 46.503 (+10% FPF) Defence: 7
Free Throws: 6 Two Point: 4
Three Point: 3 Dribbling: 10
Passing: 4 Speed: 10
Footwork: 6 Rebounds: 6
Experience: 2

Јас играв против еден бот и тепав со 110-29, рекорд ми е ова, а и не играв со најдобрите играчи.

Според вас, колку вреди овој играч?

Team Name: КК Тиквеш-Кавадарци Fame: Barely Known Suggested Positions: Shooting Guard
Point Guard
Form: 5 Age: 17
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 178
Weight: 84 Skills Index: 26.709
Salary: 46.503 (+10% FPF) Defence: 7
Free Throws: 6 Two Point: 4
Three Point: 3 Dribbling: 10
Passing: 4 Speed: 10
Footwork: 6 Rebounds: 6
Experience: 2