Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Добар играч извлеков, ќе ми се најде така да не го продавам.

Форма: 4 Старост: 18
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 177
Тежина: 69 Индекс Вештина: 24.478
Плата: 48.144 Одбрана: 8
Слободна Бацања: 7 Два Поена: 8
Три Поена: 6 Дриблинг: 7
Додавање: 6 Брзина: 5
Позиционирање: 5 Скокови: 7
Искуство: 1

Браво браво,добар играч,мене никако не ми се паѓа нешто асално,се ботчиња.

Ajde nase mlado dete na TL..veke ima nastapuvano za U18... koj saka neka isprati ponuda tuka..pobrzajte veke e na TL...
Старост:
17
Умор:
11 %
Висина:
193
Тежина:
91
Индекс Вештина:
22.269
Плата:
33.614
Одбрана:
6
Слободна Бацања:
3
Два Поена:
2
Три Поена:
6
Дриблинг:
8
Додавање:
7
Брзина:
8
Позиционирање:
7
Скокови:
6
Искуство:
4

И мене ми даде тим само финтата била да се ставам во Словенска лига па да ми дадат тим за 3 сата,значи играм во Словенска лига бидејќи во македонската не сака да ми даде тим 2 недели а овде веднаш ми даде и сега сум во 4.5 дивизија така да се гледаме во Лига на шампиони:):):)
Сега да прашам тие што ги има шут брзина итн тие до 10 ли највеќе може да бидат?И дај пишете како да ставам да продадам некој играч

И мене ми даде тим само финтата била да се ставам во Словенска лига па да ми дадат тим за 3 сата,значи играм во Словенска лига бидејќи во македонската не сака да ми даде тим 2 недели а овде веднаш ми даде и сега сум во 4.5 дивизија така да се гледаме во Лига на шампиони:):):)
Сега да прашам тие што ги има шут брзина итн тие до 10 ли највеќе може да бидат?И дај пишете како да ставам да продадам некој играч

До 30 се оценките.
Име на тим кое ти е?

До 30 се оценките.
Име на тим кое ти е?
Ауууу до 30 овие мои дрва до 8 немаат,тимот ми се вика КК Марибор Селтикс во 4.8 дивизија:)Овој е најдобар и најмногу плата зема
David Struna
Форма: 3
Старост:
21

Умор:
0 %
Висина:
210

Тежина:
120
Индекс Вештина:
16.875

Плата:
32.392
Одбрана:
8

Слободна Бацања:
7
Два Поена:
4

Три Поена:
6
Дриблинг:
7

Додавање:
8
Брзина:
6

Позиционирање:
4
Скокови:
4

Искуство:
0

Епа тоа е почетници се инаку и ја сум селтикс само скопје.
А пишува ли овде некаде кој која позиција игра или јас треба да си ги определам?

Што мислите колку можам да го продадам овој играч
Име Тима: KK Maribor Celtics Слава: Непознат Играч Препоручене Позиције: Бек Шутер
Плејмејкер
Форма: 5 Старост: 22
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 167
Тежина: 58 Индекс Вештина: 7.928
Плата: 12.683 Одбрана: 4
Слободна Бацања: 3 Два Поена: 4
Три Поена: 3 Дриблинг: 5
Додавање: 4 Брзина: 4
Позиционирање: 4 Скокови: 7
Искуство: 0

Како неможе бе да ти дадат тим во Македонија???мора да имаш некоја грешка??? Обично даваат за неколку сата???

Како неможе бе да ти дадат тим во Македонија???мора да имаш некоја грешка??? Обично даваат за неколку сата???
Не живеам во Македонија затоа не ми даваат во Словенија живеам и еве во словенска лига ми дадоа за 2 сата.

А пишува ли овде некаде кој која позиција игра или јас треба да си ги определам?

Што мислите колку можам да го продадам овој играч
Име Тима: KK Maribor Celtics Слава: Непознат Играч Препоручене Позиције: Бек Шутер
Плејмејкер
Форма: 5 Старост: 22
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 167
Тежина: 58 Индекс Вештина: 7.928
Плата: 12.683 Одбрана: 4
Слободна Бацања: 3 Два Поена: 4
Три Поена: 3 Дриблинг: 5
Додавање: 4 Брзина: 4
Позиционирање: 4 Скокови: 7
Искуство: 0

Па ти пишува одма горе,препоручене позиције:и ти пишува што тим имаш.
Ама најубаво да му кажеш на некој братучед,другар од тука,он да ти направи тим и после да ти го каже пасвордот,за да играш во наша лига.
едит:во куп сум се паднал со К.К. Пробиштип од 3.1 и би требало да го победам.

Па ти пишува одма горе,препоручене позиције:и ти пишува што тим имаш.
Ама најубаво да му кажеш на некој братучед,другар од тука,он да ти направи тим и после да ти го каже пасвордот,за да играш во наша лига.
едит:во куп сум се паднал со К.К. Пробиштип од 3.1 и би требало да го победам.
Најдов дека има препоручени позиции,сепак фала.

Еве го мојот нов играч, сеа пред малце го купив.

Форма: 5 Старост: 24
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 191
Тежина: 100 Индекс Вештина: 40.798
Плата: 82.497 (+10% FPF) Одбрана: 5
Слободна Бацања: 9 Два Поена: 7
Три Поена: 4 Дриблинг: 6
Додавање: 7 Брзина: 10
Позиционирање: 7 Скокови: 10
Искуство: 8
Се спремам за идната сезона. Оваа сезона ќе се борам за да избегнам бараж, а ако неможам веќе да го избегнам морам да се засилувам за да победам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom