Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
viduse brate demir hisar devils aj dobredojde na kajganaЗдраво на сите..Најпрво да се преставам...Јас сум Ален инаку менаѓер на КК Viduse...дивизија 2.2 но веке од следната сезона одам во повисок ранг 1.1 или 1.2...
Добро ве најдов...Значи во иста лига а? па супер...Ама тебе несто брате формата тие падната.. или одиш на подмладување на тимот?viduse brate demir hisar devils aj dobredojde na kajgana
Де постирај му ги скиловите...:wink:Уфф, јас мислев тешко ќе биде со Пелистер, али ипак најдов соодветна тактика.
Победа со 30 разлика, конечен резултат 74-44. Прекрасно одиграно во одбрана, солидно во рекет, и процентот за 2 просек 50,8 %. МВП 4 пати под ред Станислав Ситкин со над 15 скока.
Сеа следната утакмица ја играм на гости кај Пелистер, ќе биде малце потешко од денешната, али ипак очекувам победа од 10 разлика.
Меил ти стигна бе?Тој КК Куманово што се откажал може да ми го даде мене тимот така и така 2 недели не ми даваат тим секако ако се сложи тој и вие ако не ќе си чекам,а и името се совпаѓа од Куманово сум па како сакате и тој како сака нека одлучи.:helou:
П.С. се ова ми пишува
Порука о Грешци: Унето косрисничко име/лозинка нису пронађени у бази
Тип Грешке: 5
Грешка Број: 1
Форма: 6 Старост: 22
Умор:Висина: 218![]()
Тежина: 126 Индекс Вештина: 42.493
Плата: 72.563 (+10% FPF) Одбрана: 7
Слободна Бацања: 7 Два Поена: 10
Три Поена: 7 Дриблинг: 6
Додавање: 4 Брзина: 4
Позиционирање: 7 Скокови: 11
Искуство: 8
Погледни ја статистиката на последната утакмица, ако не беше овој играч немаше да имам ниту една од 5те победи што ги остварив по ред. Со еден збор ми го одржува тимот во живот. Мислев дека се заебав кога дадов 7 милиони за него, али сеа гадно ме негира. Ѕвер е.![]()
Нема бе ама не ли се многу 2 недели веќеМеил ти стигна бе?
Ако идеш во суперлига и дај боже да идеш нема да е јак.За твојалига е измислен играј до 24 напрај го ѕвер и пробај да го шитнеш за 10 милиони и за тие пари земи квалитетен
Значи изглеа ја змеав најефтин центар ама и најдобриот.За 6,5 милиони мислам.Сеа го стаив за 25 милиони да видиме што среќа иам.